Webshop

Hesten, Pigen og Snottrolden | Malebog | fra 4 år

99,00 kr.
Alder: fra 4 år
Størrelse: 27 x 21 cm
Sideantal bog: 64 sider med 32 sider med unikke håndtegnede tegninger på lækkert tykt kvalitetspapir (190 g). Limryg i malebog så siderne nemt kan trækkes ud og hænges op.

 

Malebogen til ”Hesten, Pigen og Snottrolden” tager dig med på et eventyr sammen med Hesten og Pigen og alle de eventyrlige væsner, de møder på deres vej. Der er fantasanter, humpeligimper, fulgigotter, engle og trolde. Og Hesten og Pigen opdager undervejs, at drømme kan blive til virkelighed. At venner kan være med til at åbne ens verden og give én mod. Det er et eventyr med væsner så fantastiske at Snottrolde samler på dem – og hvad er i øvrigt mere eventyrligt og sjældent end en grøn hest? I denne malebog kan du have sjov med at farvelægge alle væsnerne og bestemme, hvordan de skal se ud. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

 

Bogroser til bogen Hesten, Pigen og Snottrolden som malebogen er lavet til <3

Tulle Sølyst Jeberg. En rejse i børnhøjde


Hesten, Pigen og Snottrolden af Forfatter og illustrator Eva får 5 gyldne stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 WOW en fantastisk børnebog om venskab, hjælpsomhed, glæde og det at turde udfordre sig selv og springe ud af sin tryghedszone. De gode forslag til dialogisk læsning er genialt lavet, det giver eventyret endnu mere dybde. Vi kan varmt anbefale denne skønne bog hvor du kan få en hyggelig læseoplevelse sammen med dit barn.

Liv Sivebæk


🌟🌟🌟🌟🌟
Hesten, Pigen og Snottrolden er mere end bare et børneeventyr. Det er mest af alt en fortælling om venskab, loyalitet og at forfølge sine drømme. Eva Ehlers farverige illustrationer giver det lidt utraditionelle univers et magisk pust, og man efterlades med en glad følelse i maven ved slutningen. Samtidig ved man, at det ikke er slutningen... at eventyret vil fortsætte i det uendelige i al dets magi. Hesten, Pigen og Snottrolden er en fortælling, der er som skabt til højtlæsning. Der er alle muligheder for at bruge fagter, lave stemmer og bruge lidt drama i sin fremførelse af de magiske væseners rejse.

Marie Bernet


🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg købte bogen og efterfølgende blev det meget hurtigt yndlingsbogen herhjemme. Fortællingen er gribende/spændende og de smukke tegninger (som forfatteren selv har tegnet) er fortryllende. - vi er VILDE med den og håber på en efterfølger.

Cecilie Booeris Jensen, pædagog


🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg stod og snakkede med en dreng jeg var pædagog for i SFO’en. Vi kom ind på hvilke bøger han fik læst som godnat læsning, hvortil han svarede “jeg får læst min yndlings bog, hvor der er en rigtig grum trold, som skyder med snot”. Jeg spurgte ham, hvorfor lige netop den bog var hans yndlings, hvortil han svarede “jeg synes bare den trold er så sjov og uhyggelig!”. Så selvom Ipads og lynhurtige computerspil fylder meget børns hverdag, kan eventyrsbøger altså stadigvæk gøre indtryk og fange børns interesse og det må man sige at Pigen, hesten og snottrolden har gjort!

Linda Maria Csösz-Erdei, sangerinde & psykomotorisk terapeut


🌟🌟🌟🌟🌟
Hesten, Pigen & Snottrolden” er den fineste fortælling om venskab, længsel og mod - charmerende fortalt med humor, i børnehøjde. Handlingen inviterer til dialogisk læsning, hvor børnene kan komme i kontakt med deres fantasi, refleksion, undren og værdier og historien kan perspektiveres til deres egen hverdag og liv - og livets små og store spørgsmål. Som læser og lytter drages man ind i det fine spirituelle univers der danner ramme om fortællingen og man tryllebindes af bogens smukke tegninger. Jeg kan varmt anbefale bogen til børn og barnlige sjæle der elsker en god historie, hvor man kommer med på en rejse og et spændende og magisk eventyr. 💖

Christina Lorentzen, Lærer i indskolingen


🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg har med stor glæde, brugt Eva Ehlers fantastiske børnebog, Hesten, Pigen og Snottrolden, som højtlæsningsbog for min daværende 2. klasse. Under oplæsningen havde jeg valgt at supplere med genstande til at underbygge, dramatisere, og dimensionere med, så som en lille flaske med lyslilla glimmer ( tryllestøv), en stor glasprisme ( den pigen har i historien) mm... altsammen noget der kan skaffes nemt og billigt😊👍🏻

Jeg arbejdede dialogisk, og efter uafbrudt 1. gangs oplæsning, arbejdede vi på klassen videre dialogisk, hvor vi dykkede ned i nogle af de mange flotte og blomstrende ord, der endnu kan være nye for aldersgruppen.

Jeg udprintede og laminerede de billeder fra bogen, der ligger på Ehlers hjemmeside til gratis downloadning, så vi på klassen også kunne komme omkring handlingsbro med start, midte og slutning, hvilket vi gjorde in plenum. Man kunne også vælge, at kopiere denne billede-serie til grupper, og lade dem sætte dem i kronologisk rækkefølge, hvorefter man på klassen kan finde frem til det korrekte sammen. Børnene farvelagde også de tilhørende malebogssider, og nød det meget.

De var nu toptunede til at bevæge sig ud som små forfatterspirer i deres egen kommende fantastiske fortælling🧚🏻‍♂️🧙‍♀️🧞‍♂️🐉

Inge Temple

Facilitator, forfatter og coach


🌟🌟🌟🌟🌟
Kan vi læse den igen mor? - er Mollys standard bemærkning når vi læser i Hesten, Pigen og Snottrolden. Som vi efterhånden har gjort nogle gange allerede! Historien lukker os ind i en skøn fantasiverden og med de smukke illustrationer får vi sammen muligheden for at udforske og opdage. Molly elsker bogen - og det gør mor også!

Lars Bach Hansen


🌟🌟🌟🌟🌟
Vores børn har længe haft Disney Frost som deres yndlings godnathistorie. Men efter at vi har fået Hesten, pigen og Snottrolden, er det blevet mine pigers yndlingslæsning. De er 4 og 7 år gamle.

Opslags eksempler fra malebogen

Du kunne også være interesseret i...