Himmelheltene | Personligt lederskab i børnehøjde

Anmeldelser

Sia og Den magiske sten

Feedback er dét, der får universet til at løbe rundt. Det betyder uendeligt meget. Tak ❤


Eva Ehler og Susanne Frandsen har begået noget meget fornemt med bogen “Sia og den magiske sten”. Det er virkelig både håndværk og kunst - en børnebog på en helt ny måde - med levende tegninger, gode ord og den dybe sans for virkelighedens mange lag. Dejligt forfriskende og originalt. Det er en børnebog OG malebog, som Rosa allerede har kastet sig over her i hjemmet! ♥️

Søren Hauge, Spirituel underviser, coach og forfatter

Sia og den magiske sten har gjort mig klogere, og jeg er meget begejstret! Den hvide takkesten er magisk i fortællingen! Fortællingen om Sia er i et billedligt sprog, og jeg kan leve mig ind i alle beskrivelserne. De følelsesmæssige reaktionsmønstre, som beskrives, er alment menneskelige, og de vækker genklang i mit liv og i mine følelser. Hvis vi reagerer uhensigtsmæssigt, og på den baggrund kommer ud i konflikter, kan vi ved at læse bogen få hjælp til at reagere på en mere hensigtsmæssig måde - til glæde for os selv og andre. Det beskrives så flot, hvordan det kan gøres. Bogen fortæller om dét at være menneske - og som præst kan jeg sige, at vi alle er børn - og denne bog er virkelig for børn i alle aldre. Man kommer helt automatisk til at leve et mere positivt liv ved at forstå det, der bliver lagt op til. Yderligere er der nogle fantastiske billeder i bogen, som er så farvestrålende - sigende - inspirerende og giver fortællingerne en ekstra dimension. Det er en flot bog, som kun kan være med til at gøre kommunikation mere forståelig og kærlig i dit liv sammen med andre.

Hanne Ellemann Rytter, præst

En fuldkommen magisk børnebog, der taler lige ind i hjertet. Drømmer du om, at dit barn opdager sin skaberkraft og livsenergi, har du nu en vidunderlig hjælper ved hånden. Ny viden og ældgammel visdom forenes i bogen til et fortryllende og letforståeligt vejkort - ind i vores dybe forbundethed med os selv og alting. Sikken en funklende gave til verdens børn og forældre.

Eva Andrea, forfatter og spirituel lærer

Det er første gang i mit lange liv at jeg læser, – eller hører om, en børnebog der indeholder så meget dyb visdom, som det jeg lige har læst. Det er en vanskelig sag at få Universets evige lovmæssigheder, formuleret så børn kan forstå det og voksne kan lære af det. Bogen er simpelthen GULD…dertil smukt formuleret. ❤

Henny Mikkelsen, Astrolog og Psykoterapeut

Hesten, Pigen og Snottrolden

Tak til alle, der er så søde at vende tilbage med feedback.
Det betyder uendeligt meget <3


"Kan vi læse den igen mor"? - er Mollys standard bemærkning når vi læser i Hesten, Pigen og Snottrolden. Som vi efterhånden har gjort nogle gange allerede! Historien lukker os ind i en skøn fantasiverden, og med de smukke illustrationer får vi sammen muligheden for at udforske og opdage. Molly elsker bogen - og det gør mor også!

Inge Tempel, mor til Molly 7 år

Jeg købte bogen og efterfølgende blev det meget hurtigt yndlingsbogen herhjemme. Fortællingen er gribende/spændende og de smukke tegninger (som forfatteren selv har tegnet) er fortryllende. - vi er VILDE med den og håber på en efterfølger.

Marie Bernet mor til 4 børnHesten, pigen og snottrolden er mere end bare et børneeventyr. Det er mest af alt en fortælling om venskab, loyalitet og at forfølge sine drømme. Eva Ehlers farverige illustrationer giver det lidt utraditionelle univers et magisk pust, og man efterlades med en glad følelse i maven ved slutningen. Samtidig ved man, at det ikke er slutningen... at eventyret vil fortsætte i det uendelige i al dets magi. Hesten, Pigen og Snottrolden er en fortælling, der er som skabt til højtlæsning. Der er alle muligheder for at bruge fagter, lave stemmer og bruge lidt drama i sin fremførelse af de magiske væseners rejse."

Liv Sivebæk

Stemningsbilleder


"Livet er et eventyr - Spring ud i det!"

Eva Ehler