Magiske sten

En lille forunderlig sten


Ved du, at du er tryllekunstner i dit eget liv?


I 'Sia og Den magiske sten' lærer Sia, at hun kan trylle med energi og dermed blive tryllekunstner i sit eget liv. Den magiske sten lærer Sia, at hun selv kan bestemme, hvilken tanke, hun vil fokusere på og, at hun igennem fokus på dét, hun er taknemmelig for, kan svinge sig op i højt humør.

På den måde lærer Sia, at hun kan træne sine tanker og blive tanketryllekunstner, fordi universet faktisk er en kopimaskine af hendes tanker og følelser. Hun kan tiltrække dét, hun gerne vil have mere af ved at lægge sine ønsker, og det hun gerne vil fylde sit liv med, ned i stenen. Det er her magien opstår og det kan du selvfølgelig også! Prøv det selv ved at lave din egen magiske sten. Se, hvordan du gør nedenfor.

Med dine tanker signalerer du til universet, hvad du sætter skarpt på. Følelsen, derimod, er magneten, der tiltrækker det ind i DIT liv. Derfor er det ikke ligegyldigt hvad du tænker. Tanker er ikke toldfrie. For at tiltrække dét, du ønsker mere af i dit liv, kommer her en lille visualiseringsøvelse, der hjælper dig med, hvordan du kan bruge fantasien til at skabe magi i dit liv.

Sådan bliver du tanketryllekunstner.


Dette er en lille visualiseringsøvelse, hvor du bruger din fantasi til at skabe det liv, du ønsker at leve. Husk, at kigge efter det, du gerne vil have mere af, og ikke efter det, du vil have mindre af. Universet forstår ikke ordet IKKE, og det bliver slettet. Fx: ”Jeg vil ikke være syg”, bliver i universets sprog til: ”Jeg vil være syg”. Sig derfor i stedet: ”Jeg er sund og rask – nu”.

 1. Find en fin glat sten. Mal evt. stenen.
 2. Hvilke gode ting vil du gerne invitere ind i dit liv? Skriv en liste.
 3. For hver ting, du ønsker skal ske, skal du gøre følgende:
  • Hold stenen i din hånd.
  • Forestil dig det, du gerne vil have skal ske, eller det, som du er taknemmelig for.
  • Mærk følelsen. Kan du smage og lugte det, et det også godt. Gør det så levende i din fantasi som muligt.
 4. Husk at universet leverer ikke altid det, du ønsker i den form, du forestiller dig det - og din fantasi rækker heller ikke altid til at forestille sig ALT det gode, som universet har til dig. Gentag derfor efter hver ting, du vil have ind i dit liv. ”Det her, eller noget bedre”.
 5. Vend hver dag tilbage til stenen og gentag visualiseringen af, hvad du ønsker. Hav evt. stenen i din lomme eller i din nærhed, så du får trænet dine tanker, hver gang du ser den. Øv dig på din tanker, hver dag og hele tiden.

Mal dine sten med Poscatusser


At male sin magiske sten


Når jeg maler magiske sten, bruger jeg Poscatusser. Det gør jeg, fordi det er meget nemmere at styre end en pensel og maling. Jeg bruger dem også, når jeg farvelægger mandalas, og jeg er vild med at bruge dem, fordi jeg kan male med akrylmaling, som jeg tegner med en tusch.

Jeg har derfor gjort det til en mulighed, at man i min shop kan købe Poscatusser i udvalgte farver. Jeg har også samlet nogle perfekte sten til at male på. På de østjyske strande kan det godt være svært at finde gode runde sten på. Ofte har dem, der er fine og runde en kalkoverflade, der er svære at male på. På denne måde får du muligheden for nemt og hurtigt at komme i gang med din egen magiske sten.