Om Eva
Hang til eventyr


Jeg er grafiker, webdesigner, illustrator, børnebogsforfatter, Reiki healer og SoulFlow guide.

Til daglig sidder jeg på Lynfabrikken i Aarhus, hvor jeg driver min grafiske virksomhed Ivimedia. Jeg er idekvinden bag børnebogen 'Sia og Den magiske sten' som jeg har lavet i samarbejde med Susanne Frandsen, og er dén der svinger den store eventyrtryllestav, når historien skal formes. Sammen har vi skabt Himmelheltene - Et magisk børneunivers om personligt lederskab i børnehøjde.

Min baggrund er som keramiker fra Kolding Kunsthåndværkerskole samt designer inden for visuel kommunikation fra Danmarks Designskole i København. Derudover har jeg taget en læreruddannelse og har læst en halv fleksibel master i IKT og læring samt digitale medier. Jeg har over 15 års erfaring med grafisk design og har undervist i Adobe pakken igennem mange år.

Jeg har en dyb interesse for eventyr og det der især fascinerer mig, er eventyres arketypiske sprog. Mennesket har altid brugt fortællinger, myter og eventyr til at lære nye generationer om vores værdier og idealer. Eventyr er vigtige da de rummer instrukser til vores psykiske udvikling og forbereder os på at gå ud og erobre verden, således at vi kan blive helte i vores eget liv. Når børn lever sig ind i eventyrene hjælper det med at erkende hvem de selv er og hvordan de passer ind i verden.


Mine eventyr

Jeg er forfatter og illustrator til børnebogen: 'Hesten, Pigen og Snottrolden' der handler om venskaber og det at turde at springe ud i livet og 'Sia og Den magiske sten', der handler om det at erkende og mestre sine følelser og om hvordan man kan blive tryllekunstner i sit eget liv. Jeg har også lavet modellervoksfilmen “Ædeprinsessen”, der i sin tid er blevet solgt til DR’s B&U. Mine nyeste bog og første fantasyroman er Mira og Mikkel - Jordens sang. Der i bedste SoulFlow stil handler om at forbinde sig til sit indre vilde landskab, at blive dragerytter, grøn shaman og naturligvis at redde Moder jord.

Lige nu arbejder jeg på fortsættelsen til bogen bog to til Mira og Mikkel. Den har pt titlen "Mira og Mikkel - Havets Moder". Hvor temaet i første bog var jord, er temaet i min nye bog vand og lur mig om ikke Mira og Mikkel, får brug for deres nye evner som Jordens vogtere og Grønne shamaner. Nogen er i alletilfælde i knibe ;-).


  • Mail: eva@ehler.dk
  • Mobil: 26233472SoulFlow og kreativitet

Min interesse for eventyr og dets arketypiske sprog har gjort at det, for mig, har været naturligt at tage en SoulFlow uddannelse. Som SoulFlow guide, lærer jeg andre at kommunikere med deres ubevidste sider for på den måde at frisætte deres liv. For mig er SoulFlow en måde at få et direkte blik ind i sig selv og en dyb følelsesmæssig forbindelse til sig egne indre vilde, smukke, kærlige natur og ikke mindst handlekraft.

SoulFlow er en healingterapeutisk metode og har for mig personligt været en eventyrlig åbner til min egen kreativitet og til en åbning af skattekisten der indeholder min potentialer. Læs mere på: