Om Eva 

Hang til eventyr


Jeg er grafiker, webdesigner, illustrator, børnebogsforfatter, Reiki healer og SoulFlow guide.

Jeg skriver og tegner bøger samt malebøger om de store følelser, om at mestre dem og blive tanketryllekunstner. Jeg skriver også om at passe på Moder Jord og blive en del af jordens vogterskab.

Jeg står selv for hele processen og selvudgiver gennem mit forlag ”Himmelheltene”. Mine bøger fremmer både indre dialog og dialog mellem barnet og den voksne, og de inviterer til kreativ udfoldelse og tankegange.

Jeg har en dyb interesse for eventyr og eventyres arketypiske sprog. Mennesket har altid brugt fortællinger, myter og eventyr til at lære nye generationer om vores værdier og idealer. Eventyr er ikke bare historier; de er kort til vores indre verden. De forbereder os på at træde ud i det ukendte, og ruster os til at blive helte i vores eget liv. Når børn lever sig ind i eventyrene hjælper det med at erkende hvem de selv er og hvordan de passer ind i verden.

Til daglig sidder jeg på Lynfabrikken i Aarhus, hvor jeg driver min grafiske virksomhed Ivimedia og min forfattervirksomhed. Jeg har forlaget Himmelheltene - Et magisk børneunivers om personligt lederskab i børnehøjde, hvor jeg udgiver egne bøger og malebøger.

Min baggrund er som keramiker fra Kolding Kunsthåndværkerskole samt designer inden for visuel kommunikation fra Danmarks Designskole i København. Derudover har jeg taget en læreruddannelse og har læst en halv fleksibel master i IKT og læring samt digitale medier. Jeg har over 15 års erfaring med grafisk design og har undervist i Adobepakken.Mine eventyr

De fleste eventyr jeg skriver er med baggrund i egne erfaringer fra drømme, indre rejser og meditationer.

Jeg er forfatter og illustrator til børnebogen: 'Hesten, Pigen og Snottrolden' der handler om venskaber og det at turde at springe ud i livet og 'Sia og Den magiske sten', skrevet sammen med Susanne Frandsen, handler om det at erkende og mestre sine følelser og om hvordan man kan blive tryllekunstner i sit eget liv. Jeg har også lavet modellervoksfilmen “Ædeprinsessen”, der i sin tid er blevet solgt til DR’s B&U. Mine nyeste bog og første fantasyroman er Mira og Mikkel - Jordens sang. Der i bedste SoulFlow stil handler om at forbinde sig til sit indre vilde landskab, at blive dragerytter, grøn shaman og naturligvis at redde Moder jord.

Lige nu arbejder jeg på fortsættelsen til bogen bog to til Mira og Mikkel. Den har pt titlen "Mira og Mikkel - Igennem ild og vand". Hvor temaet i første bog var jord, er temaet i min nye bog vand og lur mig om ikke Mira og Mikkel, får brug for deres nye evner som Jordens vogtere og Grønne shamaner. Nogen er i alle tilfælde i knibe ;-).

Til alle mine bøger er lavet malebøger der integrerer bøgernes budskaber og giver mulighed for kreativ udfoldelse.


  • Mail: eva@ehler.dk
  • Mobil: 26233472SoulFlow og kreativitet

Min interesse for eventyr og dets arketypiske sprog har gjort at det, for mig, har været naturligt at tage en SoulFlow uddannelse. Som SoulFlow guide, lærer jeg andre at kommunikere med deres ubevidste sider for på den måde at frisætte deres liv. For mig er SoulFlow en måde at få et direkte blik ind i sig selv og en dyb følelsesmæssig forbindelse til sig egne indre vilde, smukke, kærlige natur og ikke mindst handlekraft.

SoulFlow er en healingterapeutisk metode og har for mig personligt været en eventyrlig åbner til min egen kreativitet og til en åbning af skattekisten der indeholder min potentialer. Læs mere på: