Downloads

Tegninger og uv-materiale

Her kan du downloade tegninger fra
Sia og Den magiske sten til at printe ud og farvelægge

Er du vild med at farvelægge? Sia og Den magiske sten findes som en malebog med 20 flotte tegninger - trykt på dejligt tykt kvalitets papir.
Find malebogen herEn fuldkommen magisk børnebog, der taler lige ind i hjertet. Drømmer du om, at dit barn opdager sin skaberkraft og livsenergi, har du nu en vidunderlig hjælper ved hånden. Ny viden og ældgammel visdom forenes i bogen til et fortryllende og letforståeligt vejkort - ind i vores dybe forbundethed med os selv og alting. Sikken en funklende gave til verdens børn og forældre.

Eva Andrea, Forfatter og Sprituel lærer

Her kan du downloade tegninger fra
Hesten, Pigen og Snottrolden til at printe ud og farvelægge
Download Guide

Skab dialog med dit barn

Med dialogisk læsning

I modsætning til traditionel oplæsning er dialogisk læsning en måde hvor den voksne forsøger at skabe et mere sprogligt sammenspil med børnene. Dette gøres ved at stille spørgsmål og engagere børnene under læsningen, så børnene bliver udfordret og opfordret til at snakke om bogens indhold. Forskning har vist at dialogisk læsning markant udvikler børnenes kommunikative kompetencer.

Eva Ehler har udarbejdet et udførligt materiale der side for side guider til hvilke samtaler man kan have med barnet ud fra historien, enkelte ord og billederne i bogen. Naturligvis skal man altid tage udgangspunkt i hvor det enkelte barn er og hvad det har lyst til at snakke om.

Download gratis den fulde guide her

Bruger Hesten, Pigen og Snottrolden i mit arbejde i børnehaven, hvor jeg har 3-6 års børn. Og de er VILDE med billederne.

Eva Urup, Børnehave pædagog