Books on Amazon

 

Som forfatter og illustrator har jeg en dyb interesse for eventyr og de store følelser vi rummer som mennesker. Eventyr kan noget særligt, fordi de forbereder os på at gå ud og erobre verden og mestre vores følelser, så vi kan blive helte i vores eget liv.
Det er sikkert og vist - Livet er et eventyr - læs det - spring ud i det - du er helten i det!


Nyhed

 • "Bogen er god fordi den er spændende og der er meget fantasi i universet. Tegningerne i bogen er meget flotte. Jeg kan bedst lide Mira fordi hun er den modigste. Den bedste scene i bogen er der hvor de flyver over aftenhavet og Mira falder ned i vandet, og da hun kommer op har hun tæmmet nogle slanger."
  Sarah, 10 år, boganmelder
  @fantastiske.familie.boger
 • Mira og Mikkel - Jordens Sang er netop en af den slags bøger, jeg havde knus-elsket som barn. Bogen er eventyrlig, spændende og giver potentielt anledning til masser af leg og interessante tankeeksperimenter. Det er en bog, der lægger op til at børnene selv kan gå på opdagelse og udforske, både hjemme hos dem selv og i deres lokalområde, og få øjnene op for de mange muligheder de fleste trods alt har - og ofte tættere på end hvad man lige regner med. Det fungerer glimrende at der er lavet en malebog med nogle af de fine illustrationer til bogen.

  Ida Schøler, boganmelder
  @pleasejustletmeread
 • Bogen er ikke bare god, den er vildt spændende. Laura (vores datter på 9 år) mener at den er for spændende, det er rigtig svært at ligge den fra sig når man er begyndt. Historien er rigtig god og hænger godt sammen og samtidig dejlig omskiftelig, så den hverken bliver forudsigelig eller kedelig. Du har helt sikkert fået en kæmpe fan i Laura, hun vil have fat i alle dine bøger, helst i signeret tilstand.

  Vi har kigget rigtig mange gange på forsiden, faktisk hver gang vi har mødt en ny verden, person eller et væsen. Vi har fundet ud af at der er rigtig mange detaljer der er med på forsidebilledet, og det har været rigtigt godt at kunne gå tilbage til billedet flere gange. Rigtig god detalje.

  Vi synes det er en dejlig følelsesmæssig rejse Mira og Mikkel er ude på, de komplimenterer hinanden rigtigt godt. Mikkels tvivl og virkeligheds syn samt Miras gå-på mod og fantasi er beskrevet på en super god måde, uden at det virker for pædagogisk. Det bliver bare en naturlig del at helheden i historien.

  Anja (43 år) og Laura (9 år)
 • “Det er en fejende flot fortælling med store dybder, megen humor, ungdommelig gnist og smuk skildring af forunderlige væsener og tilstande i den eventyrlige virkelighed.”
  Søren Hauge, 60 år.
  Spirituel underviser, coach og forfatter
 • “Jeg er helt vild med din historie og din fantasi! Jeg synes, det er et virkelig spændende eventyr! Jeg var opslugt af bogen fra start til slut. Du har en spændende måde at bruge sproget på. Dine billeder gør det levende, og man ser meget tydeligt for sig, hvad du mener.”
  Signe Thomsen, 33 år.
 • “Eva Ehler har igen skrevet en perle af en bog, som på mange niveauer tryllebinder og omfavner læseren i en magisk verden, som samtidig har så mange paralleller til den virkelige verden. Selvom emnet på sin vis er ”dystert”, bliver det beskrevet på en smuk og nænsom måde, og man føler sig velkommen i personernes indre verden - og deres udvikling er spændende at følge. Den niårige og jeg glædede os til hver aften at følge Mira og Mikkel i deres indre og ydre rejse og kan stadig referere til dele i bogen, hvis vi snakker om andre hverdagsting i vores hverdag – både mht følelser og klimaproblematikker. Den snart 9 årige her i huset er klar til at være grøn shaman og tage vare på vores jord.”
  Karina (mor) og Thomas (9 år)
 • Bogen er spændende og man får tydelige billeder i hovedet af de omgivelser Mira og Mikkel er i. Det er en historie som har flere lag og det giver anledning til flere snakke. Det er en god kvalitet ved bogen og vi har haft en del snakke om venskab, følelser og frygt og om hvodan man kan håndtere sin frygt, og at frygten nogen gange ikke behøver at være farlig, og at man godt kan overvinde sin frygt.
  Anita (mor) og Mikkel 9 år
 • “Jeg synes, det er en meget medrivende bog til børn, der indeholder nogle vigtige budskaber om at bygge broer, overvinde og acceptere frygten, være sig selv og lytte til sit indre kompas.”
  Sandra Sul, Mor til William Sul.
 • “Jeg kan rigtig godt leve mig ind i Mikkels drengeverden.”
  William Sul, 9 år.
 • “Det er en superskøn bog, som behandler rigtig mange gode temaer i et skønt humør og et dejligt sprog.”
  Emilie Schmidt Præstholm, 10 år.
 • Personligt tænker jeg over hvilket vidunderligt spirituel menneske du er, for at kunne skrive så smukt og sandt. Ville ønske bøgerne ville blive læst i folkeskolen, så børn tidlig lære at forstå de er gode nok som de er. Hvilket bogen så fint direkte og indirekte fortæller.

  Set fra min datters synspunkt, og i forhold til sidste bog, Sia og Den magiske sten, er denne her måske teknisk svære at forstå, så som navne og begreber de endnu ikke forstår, dog har hun ofte leet af sproget, som Mikkel bruger, det kan hun relatere til også hans noget skeptiske syn på livet i forhold til Mira. Vi tager faktisk begge 2 Miras glade og positive livssyn til os i hverdagen, som vi fortæller hinanden "Der skal måske lidt mere Mira energi til."

  Christina Piechnik
 • "Spændende, Sjov og fantasifuld. Jeg er glad for at det er en dreng og en pige der arbejder sammen. Synes også at det er meget fedt at de begge får en drage for ellers bliver den anden jo misundelig. Det Er en virkelig god børnebog."
  Alia på 10 År

Rabat ved køb af bog og malebog
- få også en fantasilydrejse med i købet


Til Mira og Mikkel - Jordens sang har Idarose Amayapi kanaliseret og indtalt en fanatsirejse. Fantasirejsen hører til Romanen Mikkel og Mira – jordens sang og er en vidunderlige måde for lytteren at dykke dybt ind bogens fantasiland og forbinde sig med naturen og Moder Jord. Fantasirejsen varer ca 17 min. Den downloades efter køb.

Fantasirejsen følger med bonuspakken, der indeholder bog, malebog og fantasirejse. I selve pogen er vedlagt en foldet A3 plakat med billedet fra forsiden.

Tjek bogpakken her og spar 74 kr.

En Himmelhelt klassiker

- En bog om at mestre sine følelser og blive tryllekunstner i sit eget liv.

Sia og Den magiske sten

En fuldkommen magisk børnebog, der taler lige ind i hjertet. Drømmer du om, at dit barn opdager sin skaberkraft og livsenergi, har du nu en vidunderlig hjælper ved hånden. Ny viden og ældgammel visdom forenes i bogen til et fortryllende og letforståeligt vejkort - ind i vores dybe forbundethed med os selv og alting. Sikken en funklende gave til verdens børn og forældre ...

Eva Andrea, Forfatter og spirituel lærer

Eva Ehler og Susanne Frandsen har begået noget meget fornemt med bogen “Sia og den magiske sten”. Det er virkelig både håndværk og kunst - en børnebog på en helt ny måde - med levende tegninger, gode ord og den dybe sans for virkelighedens mange lag. Dejligt forfriskende og originalt. Det er en børnebog OG malebog, som Rosa allerede har kastet sig over her i hjemmet! ♥️...

Søren Hauge, Spirituel underviser, coach og forfatterRabat ved køb af bog og malebog


Alle bøger kan købes i bogpakker, hvor du får flere bøger eller/og malebøger i en samlet pakke.

Tjek vores bogpakker på shoppen og få fine rabatter.

Mal din egen Magiske sten
med poscatusser

At lave sin egen magiske sten er slet ikke så svært, og kræver ingen øvelse. Det eneste, det kræver er noget farve, der kan male på sten med en rimelig glat overflade. Her er gode tips til, hvordan du og dit barn kan male på sten, og hvordan I kan blive tryllekunstnere i jeres eget liv.


Himmelheltene


Vil du med på eventyr?