Himmelheltene

Skab fundamentet for det gode børneliv


Sammen har Susanne Frandsen og jeg skabt Himmelheltene


Det handler om at blive bevidst om den power, vi hver især har. Vi er tryllekunstnere, der selv skaber vores eget liv.

Vore mål er, at børn som voksne får redskaber til:

  • At erkende deres følelser
  • At mestre deres følelser
  • At blive tryllekunstner i sit eget liv
  • At åbne låget på den boks, man sidder i
  • At åbne låget til andres bokse

'Sia og Den magiske sten' er vores første bog. Bogens fortælling og bogens redskaber hviler på den nyeste videnskab om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysisk omsat til personligt lederskab i børnehøjde - og formidler budskabet ud fra en forståelse af, at krop, sind og ånd hænger sammen.

Om universet


Himmelheltene er en paraply over en lang række af planlagte udgivelser af børnebøger, der kommer til at handle om, hvordan man mestrer sine tanker og følelser og dermed skaber fundamentet for det gode børne- og voksenliv.

Bøgerne henvender sig til børn i alderen 6-12 år. Vi drømmer om, at dette univers vokser sig stort og vil være med til at nedbryde nogle af de kasser, vi får puttet os selv og andre i - op igennem livet. Og såmænd også dem, der rejser i vores slægters slægt.

Universet henvender sig også til de voksne, som efterhånden har arbejdet en del med sig selv, og som længes efter noget materiale, de kan dele med børnene i deres liv.

Ved at købe 'Sia og Den magiske sten' er DU medskaber af en virkelighed, hvor vi sammen får skabt en masse små og store Himmelhelte. Fordi alle har fortjent at føle sig som en helt i eget liv. Til at forankre bogens viden yderligere, har vi også lavet en malebog og flere støtteværktøjer kommer til.earth-icon

Himmelen ned på jorden

Forstil dig en verden hvor alle har fundet den indre fred.

heart-icon

Hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysisk

omsat til personligt lederskab i børnehøjde

magic-icon

Livet er et eventyr

...og du er helten i det!