SoulFlow

Opnå øget selvindsigt og få hjælp til at indfri dit fulde potentiale


– prøv en personlig SoulFlow-sessionDu ved måske, hvordan det føles at være fanget i mønstre, som forhindrer dig i at være alt det, du har mulighed for at blive. Måske har du endda prøvet at bryde fri af de gamle mønstre på forskellig måde – stadig uden held? SoulFlow er en påskønnende, accepterende, kærlig, glædesfyldt og indsigtsfuld vej ud af gamle mønstre. Måske kan SoulFlow være din vej ud af ”fængslet”?

SoulFlow er en enkel metode til at kontakte din underbevidsthed, at lære dit indre landskab at kende og at forstå, hvorfor du har det, som du har det. Det er en metode, hvor du lærer at kommunikere med dig selv. For det er så smukt, at alle dine begrænsende overbevisninger bor inde i dig selv og de venter kun på at blive til livsvisdom. Kort sagt er SoulFlow en metode, der kan være med til at frisætte dit liv.

Det nemmeste er at tale udenom – eller værre endnu, at fortrænge det som du egentligt har brug for at blive bevidst om. SoulFlow er den enkle og direkte vej til at tale direkte med det i dig, der er brug for at blive set og måske transformeret.

Vi rummer alle et indre liv i form af forskellige bevidsthedstilstande, der kan føres en levende dialog med. De er porte til dig selv og dér, hvor du kan møde det i dig selv, som venter på at blive forløst. Et møde, hvor fantasien er dit stærkeste værktøj, og du vil opdage, at den aldrig er vilkårlig.

Dine indre potentialer er kolossale, og de venter blot på at blive hørt, set og transformeret. SoulFlow er en healingterapeutisk metode, der møder ALT i dit indre med en radikal påskønnelse. Det vil sige, at alt i dig, uanset hvor mørkt, grimt eller forsømt det umiddelbart kan synes, bliver mødt med et varmt hjerte. Her er der intet, der er forkert eller skal korrekses. Det er her, hvor hjerne og hjerte kan lære at arbejde sammen, og du endelig kan finde hjem til dig selv.

Hvad sker der i en session?


Som SoulFlow guide er det min opgave at skabe et mildt imødekommende rum, hvor dit indre endelig kan blive hørt. Dette helhjertede møde kan gøre underværker for din forståelse af dig selv og din væren i verden. Der vil være en indledense samtale og en samtale efter, der sørger for at du lander blidt og kan forankre dine nye indsigter om dig selv i hverdagen.

Selve SoulFlow processen er meditativ, mild, blød, varm, lys og imødekommende. Der kræves ingen særlige forudsætninger, udover en åbenhed for det spirituelle. Metoden kræver, at du er rimeligt velfungerende. Jeg er ikke uddannet psykoterapeut, og arbejder ikke med svær afhængighed eller med mennesker, der indtager psykofarmaka. Dine data er fortrolige, og jeg følger DGPR-reglerne om persondata.

Hvor lang tid tager det?

En session tager op til 90 min (1,5 time) og vil foregå i mit hjem Agernvej 93, 8330 Beder eller online efter aftale med mig.

Kontakt/aftale

Skriv til mig på mail: eva@ehler.dk - for at aftale nærmere.

Betaling

Pris: 950 kr. pr. session. Prisen er inkl. moms.

Aflysning

I tilfælde af aflysning, skal det oplyses senest 3 dage før konsultation, hvis pengene skal returneres, med mindre, der er tale om særligt tungtvejende grunde.

Om metoden

SoulFlow-metoden er en healingterapeutisk metode, der har tråde til Roberto Assagiolis Psykosyntese. Derudover har den, helt uafhængigt, fællestræk med IFS – Internal Family System i forståelsen af delpersonligheder. I Danmark er SoulFlow-metoden videreformidlet via Søren Hauge. (www.sorenhauge.com)
For mig personligt har SoulFlow været den største øjenåbner til min egen indre eventyrlige verden og visdom, som jeg ikke vidste fandtes. Jeg har fået de vildeste udsigter til indsigter, og det har været en fantastisk åbning af min egen kreativitet og livsudfoldelse.

Anbefalinger


Ingrid Riis


At nænsomt blive guidet af Eva ind i underbevidsthedens univers, er at forstå sig selv og de mønstre man kommer af, helt på ny… vi griner sammen og Eva deler kærligt ud af sin egen finurlige proces og jeg føler mig i trygge hænder. Der skrælles nænsomt af de sårbare lag og jeg er taget hjem fra Eva med lys og kærlighed indeni og med mod…. Mod til at dykke endnu længere ind i mit eget eventyr sammen med Eva…. Hun får den bedste, største og kærligste anbefaling herfra…..🙏🏻♥️

Christina Ea Lee Mogensen


Jeg har været på en magisk soul flow rejse i dag, og vil give de største anbefalinger videre. Eva har været den bedste pilot til at flyve mig afsted på en meditativ rejse ind i mit sjæls lys. Når jeg skriver pilot, så er det fordi at Eva har en helt særlig evne til at tage dig kærligt ombord på en magisk rejse, ind dit sjæls univers. Jeg oplevede at komme ind til mit indre univers, hvor alt er mulig og jeg fik svar og nye indsigter jeg kan tage med i min bevidsthed fremover. Til slut har Eva en evne til at se rejsen oppe fra og på den måde hjælpe med at lande rejsens oplevelser, så den giver en ny indsigtsfuld mening, som jeg kan tage med mig i hverdagen ❤️ Vil du på en magiske rejse hvor du kommer i kontakt med glemte skatte tilbage i et indre glemt univers, vil jeg på det varmeste anbefale dig at tage på en rejse med Eva som din pilot på en soulflow rejse ❤️🌟✈️🗝💗 Af hjertet, Tak for den smukke rejse, Eva🙏💖

Sine Baggesen


Det har været rigtig spændende at have Soul Flow sessioner hos Eva. Jeg har mødt nye sider af mig selv og generelt opnået større bevidsthed om hvem jeg er og hvad det vil sige at være mig. Desuden har Eva hjulpet mig med et traume, som jeg havde fortrængt. Dette har givet mere overskud, da traumet er blevet forløst gennem Soul Flow. Forløsningen af traumet har frigivet kreativ energi, som jeg har kunnet bruge i mit arbejde.” Endelig har Eva og jeg arbejdet med at sætte mål. Dette har været meget nyttigt for mig. Jeg føler nu, at jeg takket været Eva og Soul Flow, går ind i en fase hvor jeg forholder mig mere voksent til tilværelsen og tager mere ansvar for mit liv.


Det har været virkelig givende, at mødes med Eva i SoulFlow universet.
Eva holder rummet med stort nærvær, varme og kraft, så der er plads til alt, hvad der vil ses❤️
Mine varmeste anbefalinger!

Tina Post Aagaard


Jeg er SÅ klar til en 3. gang og for mig er det fuldt ud lige så godt virtuelt som fysisk!! Jeg har det rigtig godt med seneste session selv om den var barsk og den pusler lige så stille i baggrunden! Og du er fantastisk som guide!! Synes det var endnu bedre denne gang end den første ❤️❤️

Hanne Larsen


Kære Eva, Tusind – tusind tak. Vi skulle kigge på et gammelt mønster, som jeg havde på fornemmelsen af gik tilbage til da jeg var en lille pige på 3 år.

Det var ikke helt ved siden af, og du guidede mig til at tage hende ind i hjertet, det var simpelthen så smukt.

Jeg følte en helt fantastisk lethed efterfølgende, og havde det helt fantastisk skønt i hele kroppen, og har det stadig.

Anden i starten af januar mødtes vi på Skype, det var faktisk også en rigtig god oplevelse.

Det var en helt anden oplevelse, ingen tårer denne gang, men det blev oplevelsen bestemt ikke mindre af.

Kan kun sige det er en skøn behandling, hvor man selv er med i hele forløbet, og det er helt utroligt, at kroppen og ikke mindst sindet kan slippe så hurtigt.

Kan kun sige at hvis du går og tumler med noget, så skal du give dig selv den oplevelse, at kunne slippe så hurtigt, og ikke mindst så er Eva et skønt menneske, der lynhurtigt formår, at give dig tryghed og tillid til processen.

Kærlige hilsner Hanne

Tina Skånvad


Kære Eva. Det var en smuk og hård process, som var meget indsigtsfuld :-) Allerførst så var jeg DØDTRÆT både resten af lørdagen og om søndag. Det er dælme hårdt at aktivere hele systemet. Sjovt nok så har jeg ikke haft så mange smerter i hele kroppen efterfølgende.

Noget faldt så smukt på plads i mig i vejen mod at tage mig anderledes af mit indre barn, end jeg har gjort tidligere. Mit hjertet har vist åbnet sig mere og jeg har været ekstra følsom på nogle områder og ekstrem vred/irritabel på andre måder.

Jeg er klar over, at jeg kan gå med det mod den voksne kvinde i mig gik med, når det handler om børn.

I det hele taget har mod og manifestation fra hjertet nok præget min uge. Jeg spurgte f.eks. straks til andre arbejdsvilkår og blev mødt med stor forståelse og løsningsforslag ✨