Webshop

Hesten, Pigen og Snottrolden | Guide

10,00 kr.
Guide til dialogisk læsning af Hesten, Pigen og Snottrolden
Sideantal: 7

Til bogen Hesten, Pigen og Snottrolden er lavet en dialogisk guide på 7 sider, der er et smukt værktøj til at skabe meningsfulde samtaler med sit barn og skærpe opmærksomheden på bogens detaljer. Guiden kan også downloades gratis her https://evaehler.dk/wp-content/uploads/2021/09/Dialogisk-laesning.pdf

Om bogen

»Hesten, Pigen og Snottrolden« er fortællingen om den grønne hest, der føler sig fanget i sin dal og længes efter verden udenfor. En dag kommer en pige forbi, og det umage par bliver de bedste venner. De tager på eventyr sammen og kommer ud for vilde og livsfarlige strabadser. Det er et eventyr om stærke venskaber. Om at forfølge drømmene. Om at tro på at det nok skal lykkes og på at stærke venskaber overlever alt. Selv en grusom Snottrold.

Om malebogen

Malebogen til ”Hesten, Pigen og Snottrolden” tager dig med på et eventyr sammen med Hesten og Pigen og alle de eventyrlige væsner, de møder på deres vej. Der er fantasanter, humpeligimper, fulgigotter, engle og trolde. I malebogen kan barnet have sjov med at farvelægge alle væsnerne og bestemme, hvordan de skal se ud. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Find  bogpakken her

Bogroser <3

Opslag fra guiden