Webshop

Fantasirejse | Rejsen til Moder Jord | Mira og Mikkel – Jordens sang | 9+

25,00 kr.

Alder: fra 9 år

Genre: Eco spirit fantasy

Fantasirejsen til Moder Jord er en lydrejse kanaliseret og indtalt af Idarose Amayapi. Fantasirejsen hører til Romanen Mikkel og Mira – jordens sang og er en vidunderlige måde for barnet at dykke dybt ind bogens fantasiland og forbinde sig med naturen og Moder Jord. Fantasirejsen varer ca 12 min.

Du har nok hørt eller læst bogen Mira og Mikkel – Jordens sang, og nu er din din tur til at tage på din egen rejse. I denne fantasirejse bliver du inviteret ind til den inderste kerne i Moder Jord. På et blad vil du svæve ind til jordens inderste gyldne og frugtbare rige.

OBS: DA LYDFILEN SKAL DOWNLOADES SKAL DU SOM FORSENDELSE VÆLGE AFHENTNING I BEDER (For gratis fragt). Køber du bøger sammen med, vælger du blot alm forsendelses metode.

Handling til bogen Mira og Mikkel – Jordens sang.

Kender du det? Dine forældre sender dig på ferie hos bedstefar, og du må ikke få din computer med.
Det er lige præcis det, der sker for Mikkel.

Heldigvis møder han Mira, og ved et tilfælde opdager de en portal til Det glemte land.

Her møder de Moder Jord i en alvorlig knibe.
Kun Mira og Mikkel kan redde Det glemte land ved at bringe Moder Jord et hår fra halsen af den hvide ulv, der bor på Fuldmånebjerget. Problemet er bare, at den hvide ulv er vanvittig farlig og har hærget hele verden. Og Mikkel er bange for hunde.

Mikkel og Mira kommer ud på en vild færd dybt ind i et forunderligt land, med magi, drager, alfer og følelsesblomster. Deres rejse vender op og ned på, hvad de troede, de vidste om virkeligheden.

Mira og Mikkel er en bog om venskab, mod, hjælpsomhed, og om at blive dragerytter, grøn shaman og en del af jordens vogterskab.

Du kunne også være interesseret i...