Webshop

Creative Soul Mandalas | fra 15 år

149,00 kr.
Unik håndtegnet mandala malebog – Find Din Indre Kunstner

Kære kreative sjæl. Mit håb med disse håndtegnede Mandalaer er, at du kan blive din egen lille rebel og bryde reglerne for, hvad det perfekte er for en størrelse og slippe din egen kreativitet fri. Du er intet mindre end uperfekt perfekt, præcis som naturen. Her er intet fuldstændigt symmetrisk og alligevel forekommer naturens former os harmoniske og i balance.

Måske kan du, lige som jeg, sætte din egen kreativitet mere fri, igennem farvelægning af disse mandalaer. De fleste mandaler er nemlig lavet som udsnit af en mandala, hvilket jeg ikke er alene om, at have oplevet som afstressende.

Til hver mandala er et citat, men du er også velkommen til at lave dit eget. Ideen er, at du arbejder med dine egne overbevisninger, mens du maler. Undervejs vil du muligvis opdage, at den der bestemmer over dine tanker er dig selv, ingen andre. Og måske vil du, lige som jeg, opnå en endelig accept af din egen uperfekte perfekthed. Hvordan du arbejder er naturligvis helt op til dig selv.

Du vælger selv, hvordan du vil farvelægge denne bog og du kan farvelægge med hvad du har lyst til. Om du bruger farveblyanter, tusser, eller noget helt tredje, er helt op til dig. Det er din bog og det er dig der bestemmer.

Produktdetaljer:

  • Alder: Til voksne og unge
  • Antal sider: 39 sider, 7 siders intro, hvoraf de 32 sider er med unikke håndtegnede mandalaer.
  • Papirkvalitet: Trykt på tykt, højkvalitetspapir for den bedste farveoplevelse.
  • Indbinding: Praktisk limryg, så siderne nemt kan fjernes og dine kunstværker kan hænges op.
  • Musikliste: I bogen henvises til en online ressource, der giver adgang til en liste over medidativt og dejlig musik der kan lyttes til under farvelægningen.
  • Farvelægningsinspiration: På onlineressourcen findes inspiration til farvelægninger.

 

 

Roser til Creative Soul Mandalas malebogen <3

Mor og datter bogdragerne


Vi alle tre elsker at male mandalas og fordybe os. Nogle gange sammen, andre gange alene, mens vi måske lytter til musik (f.eks. meditativ og dejlig musik) eller en lydbog. Det giver en dejlig ro at sidde og være kreativ med denne håndtegnede og meget veludførte mandalas malebog. Den er afstressende, hjælper mod tankemylder, og vi glædes over resultatet gennem hele processen. Man kan gøre det uperfekte perfekt!
Mor og datterbogdragerne
Malebogen er smuk og med nogle rigtig skønne mandalaer, der er en intruduktion med og nogle små skønne citatkort til at klippe ud og farvelægge. Den er trykt på højkvalitetspapir og så er vi glade for den måde den er limet på, så man nemt kan fjerne siderne og hænge op eller hvad man ønsker. Vi anbefaler den på det varmeste.

Pernille Wulff


En slags aktiv meditation med et fokus (citaterne), indre rejse (hjulpet af musikken) og en oplevelse af at have skabt noget smukt og symmetrisk (jeg bruger farverne symmetrisk). Noget bliver “helt” og færdiggjort. Den er særlig god, hvis man har modstand på at “lave ingenting” for at tage sig af sig selv.

Maria Bøhm Nielsen


Jeg glemmer tiden og har det skønt. Hovedet bliver ryddet for tanker og roen indfinder sig. Papiret er tykt og lækkert og jeg kan bruge både tuscher og farveblyanter. Tegningerne er perfekt uperfekte lavet i hånden med masser af kærlighed og intention. Fantastisk metode til indre ro og kreativitet. En kæmpe anbefaling herfra!!

Inspiration

Du kunne også være interesseret i...