Webshop

A5 postkort | En regnbue af følelser | Sia og den magiske sten

15,00 kr.

A6 postkort – Vi har en regnbue af følelser. Hvilket dyr føler du dig som lige nu?

Motiv fra børnebogen “Sia og Den magiske” om at mestre sine følelser og blive tanketryllekunstner.

Følelser er noget vi har og ikke noget vi er. For at forstå vores følelse kan vi hver gang vi føler noget, tænke på det dyr, der repræsenterer den følelse. Ved at forstå vores ‘følelsesdyr’, kan vi bedre forstå os selv og andre omkring os.

I Sia og Den magiske sten vi omsat Hawkins følelsesskala til børn. Hawkins’ skala er en måde at forstå, hvordan forskellige følelser og bevidsthedsniveauer påvirker vores liv og vores interaktion med verden. Hawkins brugte kinesiologi for at “teste” disse niveauer og oprettede skalaen som et værktøj til personlig og åndelig vækst.

Føleser er som en radiokanal vi kan tune ind på. Forestil dig disse som en stige med mange regnbuefarvede trin. Hvert trin repræsenterer en følelse eller bevidsthedsniveau. Jo højere op på stigen, jo mere positiv og styrkende er den følelse.

Nederst på stigen finder du følelser som skam og skyld. Mennesker på disse trin har det ikke så godt, og kan have negativ indflydelse på dem omkring sig.

I midten er følelser som mod, vilje og accept. Mennesker her er mere positive, og de begynder at se deres egen rolle i deres liv mere klart.

Øverst på stigen er tilstande som kærlighed, glæde og fred. Dette er mennesker, der opererer fra en dyb forståelse og harmoni med verden omkring dem.

Du kunne også være interesseret i...