Hesten, Pigen og Snottrolden
For børn i alderen 4 til 10 år

En eventyrlig og smuk illustreret bog om venskaber og det at turde at springe ud i livet.
Om at tro på at det nok skal lykkes, om at forfølge drømme og på at stærke venskaber overlever alt.
Selv en grusom Snottrold.

En eventyrlig fortælling

»Hesten, Pigen og Snottrolden« er fortællingen om den grønne hest, der føler sig fanget i sin dal og længes efter verden udenfor. En dag kommer en pige forbi, og det umage par bliver de bedste venner. De tager på eventyr sammen og kommer ud for vilde og livsfarlige strabadser.


Livet er et eventyr - spring ud i det!

"Der var engang en dejlig dal, fyldt med duftende blomster og brusende vandfald. Her var fredeligt og lunt, og insekterne summede i deres eget stille tempo. Dalen var en lille oase omkranset af en stor ørken så varm og gold, at kun få dyr vovede sig ud i den.

I denne dal levede en hest. Den var grøn og glimtede, når solen skinnede på den. Den var ikke som de andre heste i sin flok. Den var nysgerrig og elskede eventyr"....

Hesten er fanget i dalen da en ørken omkranser dalen. Hesten ønsker sig brændende at den kunne flyve ud på eventyr som fuglene.


 

 

Man tør mere med en god ven

Hesten vil så gerne opleve verden og ud på eventyr. Den er lidt flov over at skille sig ud fra sin flok, der er godt tilfreds med livet i dalen. Men Hesten ønsker sig mere og Pigen forstår den.

Med Pigen som ven, tør Hesten lidt mere... Sammen flyver de ud på eventyr.


 

 

 

Skal man lande i panden af en fæl Snottrold?

End da én der samler på sjældne ting og sager?

Snottrolden kan se at både Hesten og Pigen ser meget sjældne ud. Da hesten bliver fanget i én af Snottroldens slimede snotklatter får de gode venner brug for både mod, snarrådighed og lidt hjælp fra en engel. Pigen får reddet Hesten og dens vildeste drømme går i opfyldelse.


 

 

 

Læs selv bogen

Bogen er på 32 sider og gennemillustreret med de smukkeste akvarel tegninger.

Drenge som Piger er vilde med dette eventyr, som de gerne vil have læst igen.

 


500

Allerede solgt i over 500 eksemplarer

Bogen dine børn gerne vil have læst igen og guiden til dialogisk læsning af bogen sikrer at du og dine børn får fine samtaler om bogens emner og billeder.

Anmeldelser

 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Vores børn har længe haft Disney Frost som deres yndlings godnathistorie. Men efter at vi har fået Hesten, pigen og Snottrolden, er det blevet mine pigers yndlingslæsning. De er 4 og 7 år gamle.
  Lars Bach Hansen
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Kan vi læse den igen mor? - er Mollys standard bemærkning når vi læser i Hesten, Pigen og Snottrolden. Som vi efterhånden har gjort nogle gange allerede! Historien lukker os ind i en skøn fantasiverden og med de smukke illustrationer får vi sammen muligheden for at udforske og opdage. Molly elsker bogen - og det gør mor også!
  Inge Temple
  Facilitator, forfatter og coach
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Jeg har med stor glæde, brugt Eva Ehlers fantastiske børnebog, Hesten, Pigen og Snottrolden, som højtlæsningsbog for min daværende 2. klasse. Under oplæsningen havde jeg valgt at supplere med genstande til at underbygge, dramatisere, og dimensionere med, så som en lille flaske med lyslilla glimmer ( tryllestøv), en stor glasprisme ( den pigen har i historien) mm... altsammen noget der kan skaffes nemt og billigt😊👍🏻

  Jeg arbejdede dialogisk, og efter uafbrudt 1. gangs oplæsning, arbejdede vi på klassen videre dialogisk, hvor vi dykkede ned i nogle af de mange flotte og blomstrende ord, der endnu kan være nye for aldersgruppen.

  Jeg udprintede og laminerede de billeder fra bogen, der ligger på Ehlers hjemmeside til gratis downloadning, så vi på klassen også kunne komme omkring handlingsbro med start, midte og slutning, hvilket vi gjorde in plenum. Man kunne også vælge, at kopiere denne billede-serie til grupper, og lade dem sætte dem i kronologisk rækkefølge, hvorefter man på klassen kan finde frem til det korrekte sammen. Børnene farvelagde også de tilhørende malebogssider, og nød det meget.

  De var nu toptunede til at bevæge sig ud som små forfatterspirer i deres egen kommende fantastiske fortælling🧚🏻‍♂️🧙‍♀️🧞‍♂️🐉
  Christina Lorentzen, Lærer i indskolingen
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Hesten, Pigen & Snottrolden” er den fineste fortælling om venskab, længsel og mod - charmerende fortalt med humor, i børnehøjde. Handlingen inviterer til dialogisk læsning, hvor børnene kan komme i kontakt med deres fantasi, refleksion, undren og værdier og historien kan perspektiveres til deres egen hverdag og liv - og livets små og store spørgsmål. Som læser og lytter drages man ind i det fine spirituelle univers der danner ramme om fortællingen og man tryllebindes af bogens smukke tegninger. Jeg kan varmt anbefale bogen til børn og barnlige sjæle der elsker en god historie, hvor man kommer med på en rejse og et spændende og magisk eventyr. 💖
  Linda Maria Csösz-Erdei, sangerinde & psykomotorisk terapeut
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Jeg stod og snakkede med en dreng jeg var pædagog for i SFO’en. Vi kom ind på hvilke bøger han fik læst som godnat læsning, hvortil han svarede “jeg får læst min yndlings bog, hvor der er en rigtig grum trold, som skyder med snot”. Jeg spurgte ham, hvorfor lige netop den bog var hans yndlings, hvortil han svarede “jeg synes bare den trold er så sjov og uhyggelig!”. Så selvom Ipads og lynhurtige computerspil fylder meget børns hverdag, kan eventyrsbøger altså stadigvæk gøre indtryk og fange børns interesse og det må man sige at Pigen, hesten og snottrolden har gjort!
  Cecilie Booeris Jensen, pædagog
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Jeg købte bogen og efterfølgende blev det meget hurtigt yndlingsbogen herhjemme. Fortællingen er gribende/spændende og de smukke tegninger (som forfatteren selv har tegnet) er fortryllende. - vi er VILDE med den og håber på en efterfølger.
  Marie Bernet
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Hesten, Pigen og Snottrolden er mere end bare et børneeventyr. Det er mest af alt en fortælling om venskab, loyalitet og at forfølge sine drømme. Eva Ehlers farverige illustrationer giver det lidt utraditionelle univers et magisk pust, og man efterlades med en glad følelse i maven ved slutningen. Samtidig ved man, at det ikke er slutningen... at eventyret vil fortsætte i det uendelige i al dets magi. Hesten, Pigen og Snottrolden er en fortælling, der er som skabt til højtlæsning. Der er alle muligheder for at bruge fagter, lave stemmer og bruge lidt drama i sin fremførelse af de magiske væseners rejse.
  Liv Sivebæk
 • Hesten, Pigen og Snottrolden af Forfatter og illustrator Eva får 5 gyldne stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 WOW en fantastisk børnebog om venskab, hjælpsomhed, glæde og det at turde udfordre sig selv og springe ud af sin tryghedszone. De gode forslag til dialogisk læsning er genialt lavet, det giver eventyret endnu mere dybde. Vi kan varmt anbefale denne skønne bog hvor du kan få en hyggelig læseoplevelse sammen med dit barn.
  Tulle Sølyst Jeberg. En rejse i børnhøjde
 

Bogen er fuld af smukke illustrationer du

og dine børn kan gå på opdagelse i

Ikke en hvilken som helst forfatter og illustrator!

(hel-dig-vis)

EVA EHLER

Har en dyb interesse for eventyr og dets arketypiske sprog. For Eva er eventyr vigtige vigtige da de rummer instrukser til vores psykiske udvikling og forbereder os på at gå ud og erobre verden, således at vi kan blive helte i vores eget liv. Når børn lever sig ind i eventyrene hjælper det med at erkende hvem de selv er og hvordan de passer ind i verden.

Eva har i mange år arbejdet dybt med sig selv blandt andet igennem SoulFlow, der for hende er en kilde til eventyr. Hendes healende (for dét kan hun også) illustrative ’genistreger’ kombineret med hendes baggrund som skolelærer og sit børnebogsforfatterskab er den perfekte ramme for at formidle det eventyrlige univers, som eksisterer indeni og udenfor Eva.

Dét er aldrig kedeligt, og børn elsker det. Selv har hun 2 af slagsen.

 

Gratis guide til dialogisk læsning medfølger bogen.

Skab dialog med dit barn med dialogisk læsning

I modsætning til traditionel oplæsning er dialogisk læsning en måde hvor den voksne forsøger at skabe et mere sprogligt sammenspil med børnene. Dette gøres ved at stille spørgsmål og engagere børnene under læsningen, så børnene bliver udfordret og opfordret til at snakke om bogens indhold. Forskning har vist at dialogisk læsning markant udvikler børnenes kommunikative kompetencer.

Eva Ehler har udarbejdet et udførligt materiale der side for side guider til hvilke samtaler man kan have med barnet ud fra historien, enkelte ord og billederne i bogen. Naturligvis skal man altid tage udgangspunkt i hvor det enkelte barn er og hvad det har lyst til at snakke om.

Guiden er på 5 A4 sider og følger gratis med købet af bogen.


Når du lige om lidt investerer i denne sjove og populære børnebog, som dine børn gerne vil have læst igen, så sender jeg dig straks en fin pakke med en opløftende eventyrlig hilsen til modtageren.


Husk også at gå ind på min Facebookside: ’evaehler.forfatter’, så kan du følge med i nye bøger der kommer.

 

Du får også:

 

 • Muligheden for at downloade udvalgte gratis s/h illustrationer på evaehler.dk, så dit barn (og du) kan farvelægge.

 • Muligheden for at købe bøgerne Hesten, Pigen og Snottrolden.

 • Mulighed for at købe en anden bog som Eva er medforfatter og illustrator på, nemlig Sia of Den magiske sten samt malebogen.  Der handler om at lære at mestre sine følelser og blive tryllekunstner i sit eget liv. Se mere på eveehler.dk

 • Muligheden for, at vi skriver en personlig hilsen til dit barn/barnet.

 • Mulighed for at få bogen pakket fint ind som gave, til én du holder af.

Sia og Den magiske sten + Malebog +

Hesten Pigen og Snottrolden + 1 x Dialogisk guide