Bog og malebog + Guide til dialogisk læsning

Kun 249,-

Spar 20%

Hesten, Pigen og Snottrolden
- For børn i alderen 4 til 12 år

En eventyrlig og smuk illustreret bog om venskaber og det at turde at springe ud i livet.
Om at tro på at det nok skal lykkes, om at forfølge drømme og på at stærke venskaber overlever alt.
Selv en grusom Snottrold. Ekstra fordybelse fås med den tilhørende malebog.

En eventyrlig fortælling

»Hesten, Pigen og Snottrolden« er fortællingen om den grønne hest, der føler sig fanget i sin dal og længes efter verden udenfor. En dag kommer en pige forbi, og det umage par bliver de bedste venner. De tager på eventyr sammen og kommer ud for vilde og livsfarlige strabadser.


Livet er et eventyr
- spring ud i det!

"Der var engang en dejlig dal, fyldt med duftende blomster og brusende vandfald. Her var fredeligt og lunt, og insekterne summede i deres eget stille tempo. Dalen var en lille oase omkranset af en stor ørken så varm og gold, at kun få dyr vovede sig ud i den.

I denne dal levede en hest. Den var grøn og glimtede, når solen skinnede på den. Den var ikke som de andre heste i sin flok. Den var nysgerrig og elskede eventyr"....

Hesten er fanget i dalen da en ørken omkranser dalen. Hesten ønsker sig brændende at den kunne flyve ud på eventyr som fuglene.


 

 

Man tør mere, sammen med en god ven

Hesten vil så gerne opleve verden og ud på eventyr. Den er lidt flov over at skille sig ud fra sin flok (den er jo grøn), der er ellers godt tilfreds med livet i dalen. Men Hesten ønsker sig mere og Pigen forstår den.

Med Pigen som ven, tør Hesten lidt mere... Sammen flyver de ud på eventyr.


 

 

 

Skal man lande i panden af en fæl Snottrold?

og hvad nu, hvis denne snottrold samler på på sjældne ting og sager?

Snottrolden kan se at både Hesten og Pigen ser meget sjældne ud. Da hesten bliver fanget i én af Snottroldens slimede snotklatter får de gode venner brug for både mod, snarrådighed og lidt hjælp fra en engel. Pigen får reddet Hesten og dens vildeste drømme går i opfyldelse.


 

 

 

Læs selv bogen

Bogen er på 32 sider og gennemillustreret med de smukkeste håndtegnede akvarel tegninger.

Drenge som Piger er vilde med dette eventyr, som de gerne vil have læst igen og igen.

 


2000

har allerede købt bogen dine børn gerne vil have læst igen. Bonus - Guiden til dialogisk læsning af bogen sikrer at du og dine børn får fine samtaler om bogens emner og billeder.

Anmeldelser

 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Vores børn har længe haft Disney Frost som deres yndlings godnathistorie. Men efter at vi har fået Hesten, pigen og Snottrolden, er det blevet mine pigers yndlingslæsning. De er 4 og 7 år gamle.
  Lars Bach Hansen
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Kan vi læse den igen mor? - er Mollys standard bemærkning når vi læser i Hesten, Pigen og Snottrolden. Som vi efterhånden har gjort nogle gange allerede! Historien lukker os ind i en skøn fantasiverden og med de smukke illustrationer får vi sammen muligheden for at udforske og opdage. Molly elsker bogen - og det gør mor også!
  Inge Temple
  Facilitator, forfatter og coach
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Jeg har med stor glæde, brugt Eva Ehlers fantastiske børnebog, Hesten, Pigen og Snottrolden, som højtlæsningsbog for min daværende 2. klasse. Under oplæsningen havde jeg valgt at supplere med genstande til at underbygge, dramatisere, og dimensionere med, så som en lille flaske med lyslilla glimmer ( tryllestøv), en stor glasprisme ( den pigen har i historien) mm... altsammen noget der kan skaffes nemt og billigt😊👍🏻

  Jeg arbejdede dialogisk, og efter uafbrudt 1. gangs oplæsning, arbejdede vi på klassen videre dialogisk, hvor vi dykkede ned i nogle af de mange flotte og blomstrende ord, der endnu kan være nye for aldersgruppen.

  Jeg udprintede og laminerede de billeder fra bogen, der ligger på Ehlers hjemmeside til gratis downloadning, så vi på klassen også kunne komme omkring handlingsbro med start, midte og slutning, hvilket vi gjorde in plenum. Man kunne også vælge, at kopiere denne billede-serie til grupper, og lade dem sætte dem i kronologisk rækkefølge, hvorefter man på klassen kan finde frem til det korrekte sammen. Børnene farvelagde også de tilhørende malebogssider, og nød det meget.

  De var nu toptunede til at bevæge sig ud som små forfatterspirer i deres egen kommende fantastiske fortælling🧚🏻‍♂️🧙‍♀️🧞‍♂️🐉
  Christina Lorentzen, Lærer i indskolingen
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Hesten, Pigen & Snottrolden” er den fineste fortælling om venskab, længsel og mod - charmerende fortalt med humor, i børnehøjde. Handlingen inviterer til dialogisk læsning, hvor børnene kan komme i kontakt med deres fantasi, refleksion, undren og værdier og historien kan perspektiveres til deres egen hverdag og liv - og livets små og store spørgsmål. Som læser og lytter drages man ind i det fine spirituelle univers der danner ramme om fortællingen og man tryllebindes af bogens smukke tegninger. Jeg kan varmt anbefale bogen til børn og barnlige sjæle der elsker en god historie, hvor man kommer med på en rejse og et spændende og magisk eventyr. 💖
  Linda Maria Csösz-Erdei, sangerinde & psykomotorisk terapeut
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Jeg stod og snakkede med en dreng jeg var pædagog for i SFO’en. Vi kom ind på hvilke bøger han fik læst som godnat læsning, hvortil han svarede “jeg får læst min yndlings bog, hvor der er en rigtig grum trold, som skyder med snot”. Jeg spurgte ham, hvorfor lige netop den bog var hans yndlings, hvortil han svarede “jeg synes bare den trold er så sjov og uhyggelig!”. Så selvom Ipads og lynhurtige computerspil fylder meget børns hverdag, kan eventyrsbøger altså stadigvæk gøre indtryk og fange børns interesse og det må man sige at Pigen, hesten og snottrolden har gjort!
  Cecilie Booeris Jensen, pædagog
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Jeg købte bogen og efterfølgende blev det meget hurtigt yndlingsbogen herhjemme. Fortællingen er gribende/spændende og de smukke tegninger (som forfatteren selv har tegnet) er fortryllende. - vi er VILDE med den og håber på en efterfølger.
  Marie Bernet
 • 🌟🌟🌟🌟🌟
  Hesten, Pigen og Snottrolden er mere end bare et børneeventyr. Det er mest af alt en fortælling om venskab, loyalitet og at forfølge sine drømme. Eva Ehlers farverige illustrationer giver det lidt utraditionelle univers et magisk pust, og man efterlades med en glad følelse i maven ved slutningen. Samtidig ved man, at det ikke er slutningen... at eventyret vil fortsætte i det uendelige i al dets magi. Hesten, Pigen og Snottrolden er en fortælling, der er som skabt til højtlæsning. Der er alle muligheder for at bruge fagter, lave stemmer og bruge lidt drama i sin fremførelse af de magiske væseners rejse.
  Liv Sivebæk
 • Hesten, Pigen og Snottrolden af Forfatter og illustrator Eva får 5 gyldne stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 WOW en fantastisk børnebog om venskab, hjælpsomhed, glæde og det at turde udfordre sig selv og springe ud af sin tryghedszone. De gode forslag til dialogisk læsning er genialt lavet, det giver eventyret endnu mere dybde. Vi kan varmt anbefale denne skønne bog hvor du kan få en hyggelig læseoplevelse sammen med dit barn.
  Tulle Sølyst Jeberg. En rejse i børnhøjde
 

Bogen er fuld af smukke illustrationer du

og dine børn kan gå på opdagelse i

Ikke en hvilken som helst forfatter og illustrator!

(hel-dig-vis)

Eva Ehler
- En portal til eventyr og personlig udvikling

 

Som mor, forstår du værdien af historier, der ikke kun underholder, men også former og styrker dit barns indre verden. Eva Ehler, en passioneret forfatter og illustrator af børnebøger, bringer denne indsigt til live med hvert strøg af hendes pensel og hvert ord, hun skriver.

Evas dybe interesse for eventyrenes arketyper og deres magt til at spejle vores psykiske udvikling gør hendes bøger til mere end blot underholdning. De er en guide for dit barn til at forstå sig selv og sin plads i verden. Hendes fortællinger er skabt med en indsigtsfuld blanding af fantasi og livslektioner, som forbereder dit barn til at blive helten i deres eget liv.

 

Eva Ehler
- En portal til eventyr og personlig udvikling

 

Med en baggrund som skolelærer og en personlig rejse gennem SoulFlow, forstår Eva dybden af børns indre liv og hvordan de bedst lærer og vokser. Hendes bøger er ikke blot illustrative mesterværker, men også et værktøj til healing og selvopdagelse. De åbner en verden, hvor eventyr og virkelighed flettes sammen, og hvor fantasien er en bro til personlig vækst.

Oplev magien i Evas univers, hvor hvert eventyr er en mulighed for at forbinde dybere med dit barn, inspirere deres fantasi, og støtte deres følelsesmæssige og psykiske udvikling. For hos Eva Ehler er eventyr aldrig kedelige, de er fyldt med liv og lærdom - præcis som livet selv.

 

 

Guide til dialogisk læsning medfølger bogpakken.

Skab dialog med dit barn med dialogisk læsning

 

I modsætning til traditionel oplæsning er dialogisk læsning en måde hvor den voksne forsøger at skabe et mere sprogligt sammenspil med børnene. Dette gøres ved at stille spørgsmål og engagere børnene under læsningen, så børnene bliver udfordret og opfordret til at snakke om bogens indhold. Forskning har vist at dialogisk læsning markant udvikler børnenes kommunikative kompetencer.

Eva Ehler har udarbejdet et udførligt materiale der side for side guider til hvilke samtaler man kan have med barnet ud fra historien, enkelte ord og billederne i bogen. Naturligvis skal man altid tage udgangspunkt i hvor det enkelte barn er og hvad det har lyst til at snakke om.

Guiden er på 7 A4 sider og følger gratis med købet af bogen.


Når du lige om lidt investerer i denne sjove og populære børnebog, som dine børn gerne vil have læst igen, så sender jeg dig straks en fin pakke med en opløftende eventyrlig hilsen til modtageren.


Husk også at gå ind på Himmelheltenes Facebookside: ’himmelheltene’, så kan du b.la. kan følge med i Himmelheltuniverset, der rummer viden om eventyr, følelser, det at mestre dem, at blive tanketryllekunstner, at bruge sin fantasi, at blive helt i sit eget liv og naturligvis om nye bøger der kommer.

 

Du får også:

 

 • Muligheden for at downloade udvalgte gratis s/h illustrationer på evaehler.dk, så dit barn (og du) kan farvelægge.

 • Muligheden for at købe kreative redskaber som farveblyanter og Poscatusser.

 • Mulighed for at købe andre fede bøger og malebøger. Se mere på eveehler.dk

 • Muligheden for, at vi skriver en personlig hilsen til dit barn/barnet.

 • Mulighed for at få bogen pakket fint ind som gave, til én du holder af.

FAQ

1Hvilken alder er bogen til?
Bogen er til børn i alderen 4 til 12 år. Malebogen er specielt designet så de små kan være med, men også så de større børn kan finde tegninger de vil elske at farvelægge.
2Hvad handler bogen om?
Bogen handler overordnet om venskab og det at turde at springe ud i livet. »Hesten, Pigen og Snottrolden« er fortællingen om den grønne hest, der føler sig fanget i sin dal og længes efter verden udenfor. En dag kommer en pige forbi, og det umage par bliver de bedste venner. De tager på eventyr sammen og kommer ud for vilde og livsfarlige strabadser. Det er et eventyr om stærke venskaber. Om at forfølge drømmene. Om at tro på at det nok skal lykkes og på at stærke venskaber overlever alt. Selv en grusom Snottrold. Malebogen til ”Hesten, Pigen og Snottrolden” tager dig med på et eventyr sammen med Hesten og Pigen og alle de eventyrlige væsner, de møder på deres vej. Der er fantasanter, fanteligimper, fulgigotter, engle og trolde. Og Hesten og Pigen opdager undervejs, at drømme kan blive til virkelighed. At venner kan være med til at åbne ens verden og give én mod. Det er et eventyr med væsner så fantastiske at Snottrolde samler på dem – og hvad er i øvrigt mere eventyrligt og sjældent end en grøn hest? I denne malebog kan du have sjov med at farvelægge alle væsnerne og bestemme, hvordan de skal se ud. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen.
3Hvad er en dialogisk guide?
Til Hesten, Pigen og Snottrolden er lavet en dialogisk guide på 7 sider, der er et smukt værktøj til at skabe meningsfulde samtaler med sit barn og skærpe opmærksomheden på bogens detaljer. I modsætning til traditionel oplæsning er dialogisk læsning en læsemetode, hvor den voksne forsøger at skabe et sprogligt sammenspil med børnene. Dette gøres ved at stille spørgsmål og engagere børnene under læsningen, så børnene bliver udfordret og opfordret til at snakke om bogens indhold. Forskning har vist, at dialogisk læsning udvikler børnenes kommunikative kompetencer markant. Guiden er sprængfyldt med ideer til både hvad du kan tale med barnet om i bogen handling og ideer til hvad i kan tale om ud fra billederne. Dertil er der forslag til forskellige aktiviteter én af dem er f.eks at lege med slim - da troldesnot er ret slimet :-)
4Kan jeg bruge bogen som pædagog?
Ja, bogen er allerede blevet brugt af mange pædagoger i børnehaver. Her har de har dykket ned i den eventyrlige verden fra ”hesten, Pigen og Snottrolden” - en historie, der har fanget både store og små. Bogen med malebog er til de yngre børn, blev inkluderet i deres daglige rutine. Hver dag i en uge har de læst lidt fra bogen, og børnene har fået billederne fra historien. De har reflekteret over det læste, og de har ivrigt farvelagt og klippet billederne ud, som nu pynter deres rum. Janne fortæller at børnenes entusiasme for historien og glæden ved at være kreative var tydelig at se! Efter dette forløb vil de benytte, den tilhørende guide til dialogisk læsning af bogen, til dialogisk læsning med de børn, der kan have lidt udfordringer med sproget. At have en forudgående kendskab til historien og billederne gør nemlig dialogen endnu mere engagerende.
5Jeg er forældre , kan jeg bare læse bogen?
Selvfølgelig kan du bare læse bogen og skabe en god hyggstund med det. Til "Hesten, Pigen og snottrolden" er der dog lavet en dialogisk guide. Med denne guide i hånden, kan du nemt og naturligt fremme dit barns kommunikative færdigheder, fantasi, og forståelse for verden. Oplev hvor sjov det er, at snakke med dit barn og skabe meningsfulde samtaler. I har noget sammen og får et fælles sprog. Men det er helt op til dig. Du ved, hvad der er det bedste og sjoveste for dig og dit barn <3.
6Kan jeg give bogen som gave?
Selvfølgelig kan du det. Du kan skrive en personlig besked i et dialogfelt når du bestiller pakken. Her kan du også vælge at få pakket gaven flot ind. Vi har dog valgt at tage et lille gebyr for indpakning, for at dække omkostninger for kort, gavepapir og indpakningstid. Det håber jeg du synes er ok.
7Hvornår når bogen frem
Det tager typisk 2 til 4 hverdage, for en pakke at når frem.