EN HELT NY TYPE BØRNEBOG
For børn i alderen 6 til 12 år

Et magisk børneunivers om personligt lederskab, så alle børn kan blive helte i deres eget liv! Vi er alle forbundne og ALT er energi. Dét vidste både Einstein og Tesla. Dét lærer Sia om af Den magiske sten, mens hun er i en sorgproces efter at have mistet sin elskede hund, Rex.

 

 

1700

Allerede solgt i over 1700 eksemplarer

"“En fuldkommen magisk børnebog, der taler lige ind i hjertet. Drømmer du om, at dit barn opdager sin skaberkraft og livsenergi, har du nu en vidunderlig hjælper ved hånden. Ny viden og ældgammel visdom forenes i bogen til et fortryllende og letforståeligt vejkort – ind i vores dybe forbundethed med os selv og alting. Sikken en funklende gave til verdens børn og forældre.”
Eva Andrea, forfatter og spirituel lærer.

Anmeldelser

 • ”En fuldkommen magisk børnebog, der taler lige ind i hjertet. Drømmer du om, at dit barn opdager sin skaberkraft og livsenergi, har du nu en vidunderlig hjælper ved hånden. Ny viden og ældgammel visdom forenes i bogen til et fortryllende og letforståeligt vejkort - ind i vores dybe forbundenhed med os selv og alting. Sikken en funklende gave til verdens børn og forældre”.
  Eva Andrea
  Forfatter og spirituel lærer
 • ”Det er første gang i mit lange liv, at jeg læser, - eller hører om, en børnebog, der indeholder så meget dyb visdom, som det jeg lige har læst. Det er en vanskelig sag at få Universets evige lovmæssigheder, formuleret så børn kan forstå det og voksne kan lære af det. Bogen er simpelthen GULD... dertil smukt formuleret”.

  Henny Mikkelsen
  Psykoterapeut og astrolog
 • ”Sia og den magiske sten har gjort mig klogere, og jeg er meget begejstret! Den hvide takkesten er magisk i fortællingerne!

  Fortællingerne om Sia er fortalt i et billedligt sprog. Jeg kan leve mig ind i alle beskrivelserne. De følelsesmæssige reaktionsmønstre, som beskrives, er alment menneskelige, for de vækker genklang i mit liv og i mine følelser. Hvis vi reagerer uhensigtsmæssigt og på den baggrund kommer ud i konflikter, kan vi ved at læse bogen få hjælp til at reagere på en mere hensigtsmæssig måde til glæde for os selv og andre. Det beskrives så flot, hvor- dan det kan gøres.

  Bogen fortæller om det at være menneske - og som præst kan jeg sige, at vi er alle børn - og denne bog er virkelig for børn i alle aldre. Man kommer helt automatisk til at leve et mere positivt liv ved at forstå det, der bliver lagt op til.

  Yderligere er der nogle fantastiske billeder i bogen, som er så farvestrålende - sigende - inspirerende og giver fortællingerne en ekstra dimension. Det er en flot bog, som kun kan være med til at gøre kommunikation mere forståelig og kærlig i dit liv sammen med andre”.

   

  Hanne Ellemann Rytter
  Præst
 • Med min baggrund som dansklærer, fandt jeg bogen interessant i flere sammenhænge. F.eks. kunne den bruges som en multimodaltekst - i en skolesammenhæng. Jeg havde dog for øje, at det var mine egne børn, som skulle have nytte af den. Efter, at vi har læst den, snakket om de temaer, der optræder i den, og efterfølgende brugt malebogen, har jeg skrevet en anmeldelse af bogen ud fra følgende punkter:

  Funktionalitet: 4 ud af 5 - Idéen bag bogen og tanken om, at gøre børn helten i deres eget liv er god.

  Min søn på 8 år slugte alle ord, der blev læst for ham, han stillede reflekterende spørgsmål til bogens problematikker, og måden disse blev løst på. Bogen kommer med et godt budskab. Den sætter de følelser, som de fleste børn går med i perspektiv, og den kommer med forslag til løsninger og tacklinger af hverdagsfølelser og/eller problematikker i et børneperspektiv.

  Kvalitet: 4 ud af 5 - Bogen er lavet i en god kvalitet. Den kan holde til at blive læst mange gange. Jeg kunne dog ønske, at der var farver på alle billeder i bogen. Bogens indholdsmæssige kvalitet, er som beskrevet ovenfor rigtig god.

  Pris: 3 ud af 5 - Jeg synes umiddelbart, at prisen er en smule høj. Jeg ville ikke selv købe den til den pris. Den er dog alle pengene værd, når man har læst den og fundet ud af, hvad den indeholder.

   

  Johanne
  Skolelærer, Mor & Momsterblogger
 • Har lige læst Sia og Den magiske sten 💝
  Den er vidunderlig, magisk, kærlig, spændende – ja den har det hele 🎁 Let læselig og utrolig nem at forstå. Den røde tråd holder og sløjfen bindes så fint i slutningen. 🥰 Tillykke med mesterværket 🎂☕️💝
  Inge Langholz
 • Et fantastisk arbejde i har lavet. ❤ Den er skøn ❤
  Mette Holm
  Psykolog
 • Jeg kan ikke sige andet end LÆS DEN ❤️ læs den for dine børn, læs den med dig selv, læs den for dine venner, læs den for din partner, læs den som familie. 📖
  Bogen ”Sia og Den magiske sten” af Eva Ehler og Susanne Frandsen fra Himmelheltene - et magisk univers om personligt lederskab i børnehøjde får 5 skinnende stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 af tvillingerne Almina & Isabella 5år og mor og far. Ja af hele familien. 🙏
  Hvordan kan en børnebog ramme så bredt og smukt på én gang? Vi er overvældede af følelser, glæde og inspiration. Det er en af de mest fantastiske bøger jeg nogensinde har læst med vores piger. Vi er fuldstændig på bølgelængde med indhold, budskab og de smukke illustrationer. WOW en bog ❤️
  På magisk vis kommer vi omkring følelser vi alle kender til, glæde, lykke, vrede, sorg, tristhed, skam og savn. Vi følger pigen Sia der har mistet sin hund og som i nuet har svært ved at se nogen vej ud af sorgen. Sammen med Sia og hendes magiske sten bliver vi ført igennem de mest fantastiske historier, der i virkeligheden handler om tanker og følelser og hvordan vi kan lære vores børn at være deres egne tanketryllekunstnere.
  I de magiske historier og eventyr som Sia kommer ud på, får vi sat følelser og tanker i børneperspektiv og gennem fordybelse i bogen, kan du sammen med dine børn gå på opdagelse i deres indre og lære dem at mestre følelsernes energier og kraft.
  Vi har brugt bogen til gode dialoger med pigerne (og hinanden) og vi har læst den over flere dage for at arbejde med de essentielle energier der driver vores følelser i hverdagen i både gode og udfordrende situationer.
  Tak for en magisk børnebog der rammer dybt ind i hjertet og får tankerne til at arbejde på den mest fantastiske måde. ❤️ Vi sender de varmeste anbefalinger til både stor og små.
  Tulle Sølyst Jeberg
  En rejse i børnehøjde
 • ”Eva Ehler og Susanne Frandsen har begået noget meget fornemt med bogen “Sia og den magiske sten”. Det er virkelig både håndværk og kunst - en børnebog på en helt ny måde - med levende tegninger, gode ord og den dybe sans for virkelighedens mange lag. Dejligt forfriskende og originalt. Det er en børnebog OG malebog, som Rosa allerede har kastet sig over her i hjemmet!”

   

  Søren Hauge
  Spirituel underviser, coach og forfatter
 • “Mine” børnehavebørn er som tryllebundet, når jeg læser højt fra Sia og den magiske sten. De elsker historien, fordi den taler lige ind i hjertet på både børn og voksne, og er fuld af de mest vidunderlige billeder. Børnene forstår helt intuitivt, hvad historien handler om på et dybere plan - og kan virkelig relatere den til sit eget liv.
  Nogle gange sidder vi også bare og kigger på billederne, og det giver ALTID anledning til dybe og vigtige snakke om, hvad der er på spil i børnenes liv, deres oplevelser, hvad de er optagede af, kede af, vrede over osv.
  Jeg oplever, at bogen har været medvirkende til, at jeg som pædagog får en endnu tættere tilknytning til børnene, og kan hjælpe børnene …
  - nogle børn har brug for hjælp og værktøjer til at tæmme den indre drage.
  - nogle børn har brug for hjælp til at skifte kanal på den indre radio, så de ikke kommer til at flytte ind i en bestemt følelse.
  - nogle børn har brug for hjælp til at mærke sig selv og sine grænser og give udtryk for ønsker, behov og sine ja’er og nej’er.
  - Og i alle ovenstående eksempler gør det sig gældende, at jeg sammen med børnene har fået en fælles referenceramme og et fælles sprog omkring følelser, energier osv. Med udgangspunkt i bogen - og den pædagogiske læreplan, har vi lavet et lille projekt ud af det og …
  • Malet vores egne magiske sten
  • Malet selvportrætter, der illustrerer forskellige følelser
  • Lavet børneyoga, hvor vi har forvandlet os til figurerne i bogen og arbejdet med at mærke de forskellige frekvenser på følelsesskalaen - og lavet “tanketræning” i form af forskellige åndedrætsøvelser og meditationer, samt arbejdet med pædagogisk massage.
  Jeg ser også, at bogens univers og temaer bliver en del af børnenes rollelege.
  Jeg er meget begejstret for bogen og anbefaler bogen til alle pædagoger i dagtilbud og skoleverdenen, der ligesom jeg drømmer om en verden, hvor børn - ligesom Sia i bogen - finder ud af, hvad følelser i virkeligheden er, og hvordan man kan træne sine tanker, så man bliver glad, og lære, at alting er en slags energi, og hvordan man kan mestre den.
  Faktisk anbefaler jeg bogen til alle pædagoger, lærere, terapeuter, mødre, fædre, bedsteforældre og andre, der har noget på hjerte og vil gøre en forskel i børns liv - og bidrage positivt til børns udvikling og trivsel.”
  Janina Johansen
  Mor til Josefine (2014) og Nanna (2007) ❤️ Pædagog ❤️Børneyogalærer ❤️ Massageterapeut ❤️
 • Det er nu over 100 år siden vores vestlige verdensforståelse tumlede rundt. Med Albert Einstein indvarsledes en ny tilværelsestydning. Kun langsomt er den nået dybt ned i folkehavet. Med 'Sia og Den magiske sten' er der givet et forløsende bud på, hvordan et liv og en livstydning kan se ud i denne nye kosmologi.
  Gamle temaer som livsmestring og personlig dannelse får her ny aktualitet. Som en gammel ’boomer’, der sidder lidt for fast i den gamle tids dogmer, er jeg glad for, at en så smukt illustreret og viis bog er tilgængelig for en ny generation. Børnene behøver ikke sidde fast i en gammel fortælling om arv og miljø. Der er en mulighed for at lade et større Liv være gældende. Det er godt nyt til såvel unge som gamle. Så hvad med at læse den sammen?
  Peder Poulsen
  Præst
 • Lars Muhl
  Mesterlig og dybt anbefalelsesværdig. Jeg er helt og aldeles vild med Sia og Den magiske sten. Når jeg har besøg af børn (i stort set alle aldre) er det denne bog de griber ud efter blandt mange andre børnebøger. Man mærker det allerede når man åbner bogen – der er tale om høj kvalitet. Der er tale om en på alle måder magisk børnebog. Har du børn og børnebørn, så vent ikke – køb den nu!
  Lars Muhl
  Forfatter, mystiker og musiker
 • Det er den bedste børnebog, jeg har læst med min datter!❤️ hun fik den i fødselsdagsgave, og den er slidt i stykker😊den beskriver følelser så billedligt og smukt, så alle børn kan forstå, at alle følelser er ok, de skal bare lige finde ud af, hvad de betyder og hvorfor❤️, den er så smukt illustreret og så skønt fortalt, og den får 5 stjerner ud af 5 herfra. Har du svært ved at tale følelser med dit barn, eller omvendt, så er denne bog det bedste redskab🙏 En fantastisk julegave eller kærlighedsgave eller hvad du ønsker- vi giver den som gave til dem med børn, og den glæder hver gang😊❤️ - så bare tak❤️
  Helle Buhl Amdisen
  Mindadvisor i positive tankemønstre, forfatter, coach og terapeut.

Lær dit barn at mestre sine følelser


Hvad gør du, når dit barn er fanget i en tung følelse eller taler til eller om sig selv med en hård indre kritisk stemme?


Hvad gør du, når du selv er fanget i en tung følelse eller taler til eller om dig selv med en hård indre kritisk stemme?


Vender I jer indad eller udad? I et indre eller et ydre drama?


Begge dele føles som at ende med Sorteper i et spil, man ikke har lyst til at spille.


Måske har du som forælder allerede selv lavet en del indre arbejde, hvor du har fået bevidsthed på en masse af dine egne ubevidste mønstre og tilhørende følelser. Men, måske mangler du en bro, du som voksen kan bruge i formidlingen af din visdom til dine eller andres børn. Måske er du den eneste i dit parforhold, der har denne bevidsthed og du ville ønske, at I i familien havde et fælles sprog.


Eller måske har du endnu ikke arbejdet så meget med dit personlige lederskab, men vil alligevel gerne give nogle redskaber videre til dit barn, så I kan lære at mestre livet med lethed - sammen.


Men, hvor kan DU få disse redskaber uden at tage en professorgrad i børnepsykologi? Det er ikke noget, vi har lært eller lærer i skolen. Men du fornemmer, at det er vigtigt.

Måske i virkeligheden dét vigtigste at lære, fordi så kommer resten meget lettere. Glade børn lærer alting nemmere.

 

Du hører gode råd alle steder fra. Måske især fra de ældre generationer, der måske ikke helt fornemmer, at nutidens børn er skabt af et andet stof end, dengang mor og far var børn…


Vi var i høj grad villige til at indpasse os det miljø, vi var en del af. Sådan er det hel-dig-vis ikke mere. Nutidens børn er her for at være SIG SELV. Autentiske. 100 %.


Dét stiller høje krav til de voksne. For i dén proces vækker de voksne omkring sig. Enten lige så stille med indadvendt trivsel eller meget højt og larmende med vrede, som en drage der spyr ild.


Og her går det galt … for mange.


Fordi begge reaktioner er et spejl på ’noget’ i omgivelserne. Hjemme, i skolen eller andre steder, hvor barnet færdes. Men, ganske ofte sender omgivelserne Sorteper videre til barnet og gør barnet forkert.

I dag har vi diagnoser til stort set alle sunde reaktioner fra børn!

Når dét, de gerne vil vise os i virkeligheden er, at VI er galt på den. Som voksne. Som samfund.


Men, der findes en anden vej. En vej, hvor barnet ikke bliver gjort forkert. Og omgivelserne heller ikke.

Børnebogen ’Sia & Den magiske sten’ viser denne vej.

- den tilhørende malebog integrerer bogens budskaber.

 • Savner du ideer til, hvordan du kan gribe det anderledes an end dine forældre gjorde det med dig?

 • Tænker du, at du ville kunne skabe et bedre liv for dig selv og dit barn, hvis I talte det samme sprog?

 • Synes du nogle gange, du ikke er den rollemodel for dit barn, som du gerne ville være?

 • Hopper du nogle gange med på barnets følelse og fortryder det bagefter, fordi du som voksen godt ved, at det er dit ansvar ’at holde rummet’?

 • Er du frustreret over, at du ikke kan hjælpe dit barn bedre, når det er fanget i en ’følebobbel’?

 • Ved du ikke helt, hvad følelser er for en størrelse? Har du evt. svært ved at mærke dine egne?

 • Er du i tvivl om, hvordan du skal reagere, når dit barn er vredt eller ked af det?

Særligt pakke tilbud.
Bog og malebog 299,-
Spar 49,- kr.

Køb bog og malebog her - i særligt pakketilbud spar 49,- kr

 

Alt for mange velmenende forældre, lærere, pædagoger, bedsteforældre, psykologer m.fl. har gjort mere af det, der ikke virker. Prisen er høj. Ikke mindst for barnet, men også for alle omkring det.

For, når vi gør dét, vi altid har gjort, så får vi de samme resultater, som vi altid har fået.

Det er ikke raketvidenskab.

Først, når vi ved bedre, kan vi gøre bedre.

Det handler om bevidsthed.

Det ydre resultat er ALTID en funktion af kvaliteten af vores bevidsthed.

 

Det ydre resultat er ALTID en funktion af kvaliteten af vores bevidsthed.

Det er tid til at ændre vores bevidsthed om dét at være menneske. Og vi kan ikke lede andre, hvis vi ikke kan lede os selv. Som voksen må vi selv være en klar og kærlig forælder for vores indre sårede barn. Først dér har vores ’rigtige’ barn en chance. Ellers bliver det et omvendt forældre/barn forhold, hvor barnet tager et følelsesmæssigt eller praktisk overansvar.

Det ønsker ingen.

Og alligevel er det ofte sådan, det ender – uden bevidsthed på den energi, der udfolder sig i det subtile. ALT er nemlig energi.

Du kender formodentligt selv til børn, der reagerer voldsomt med vrede eller trist og indadvendt.

Fortsæt selv med dine egne erfaringer …

Og du føler dig magtesløs. Hvad kan og ’skal’ du gøre?

Det er svært at rumme.

Når man er ramt i føleboblen, er adgang til fornuften lille.

Vi har en god og en dårlig nyhed til dig,


Den gode først:


Faktisk er det enkelt.

 

Der findes en række lovmæssigheder, som kan vise dig og dit barn  og børn omkring dig vejen til mere harmoni.

 

Og så den dårlige:

Det er ikke så simpelt, som det kunne lyde, men det er helt sikkert noget, der kan læres! Og børnene er som regel de hurtigste ;-) Just saying.


Når alt kommer til alt, er de VORES lærermestre.


Der findes redskaber, som børn og voksne i fællesskab kan bruge for at skabe mere harmoni og forståelse for følelser og de tanker, der har affødt dem.


Der findes faktisk en super god børnebog med masser af anmelderroser skrevet med netop dét formål at højne bevidstheden om universets sammenhæng i børnehøjde - pakket ind i et fængslende eventyr, der gør det hele til en leg.

 

Opslag fra bogen

 

 

I Himmelhelt Universet viser vi dig - med eventyret om Sia, der lige har mistet sin elskede hund - hvordan du kan bruge de samme råd, som Sia får af den magiske sten, til at hjælpe dit barn (og dig selv) ud af de tunge følelser, blive glad igen og lære at blive tryllekunstner i eget liv inklusive …

 
 • Psykologien bag tanker og følelser.

 • Forståelsen af, hvad loven om tiltrækning er, og hvordan den fungerer og kan omsættes til praksis.

 • Nøglen til, hvordan du skal agere sammen med og overfor dit barn, uanset hvilke følelser, det har.

 • Magiske og ’sømmen-på-hovedet-illustrationer’, som du kan bruge i formidlingen af universets lovmæssigheder - som også kan være et fast anker i hverdagen, når bølgerne går højt.

 • En eventyrlig fælles referenceramme i hverdagen.

Og ikke kun det:

Når du kommer ind i vores univers kan du også …

 

 • Få adgang til udvalgte gratis sort/hvide illustrationer fra bogen på himmelheltene.dk, som dit barn kan farvelægge og på den måde forankre bogens budskaber i det fysiske.

 • Købe alle illustrationer i den tilhørende malebog i god kvalitetspapir, der kan afrives og sættes op på barnets værelse eller på køleskabet – igen med det formål, at ’repetition is King and Queen’.

 • Følge os på Facebooksiden: ’Himmelheltene – et magisk univers om personligt lederskab i børnehøjde’, hvor vi deler en masse om netop dét. Du finder også videoer, der taler til dig som voksen, så du kan opnå en endnu dybere forståelse.

 • Læse blogs på himmelheltene.dk om vigtige emner om dét at mestre følelser og tanker. For når vi ved bedre, kan vi gøre bedre.

 • Få ideer og inspiration til at lave dine egne magsike sten.

Forestil dig, hvor fedt det bliver at få følelsen af, at alt det svære kan være meget lettere – med et andet og nyt perspektiv på tingene.

Dét giver harmoni og ro til alle.

Og tro os, når vi siger:
Det bliver meget nemmere for jer at være barn og voksen, når først de her ’hemmeligheder’ om universets lovmæssigheder bliver læst og forstået. Øvelse gør mester. Og den her bog lægger op til begge dele.

 

Bogen vil være alle pengene værd for …

 

 

  • This is the 1st bar50%
  • This is the 2nd bar30%
  • 1. Dig, der er forælder.100%
  • 2. Dig, der er bedsteforælder.100%
  • 3. Dig, der omgås børn i dit professionelle liv som lærer, pædagog eller psykolog..100%
  • 4. Dig, der har et barn med en ’diagnose’, som gør, at de vurderes til at være følelsesmæssigt umodne eller ’bare’ er ramt af voldsomme følelser.100%
  • 5. Dig, der vil give en gave med mening til en børnefamilie i din omgangskreds..100%

Du kan bruge denne bog, uanset, om du er ’nybegynder’ eller ’garvet’ udi personligt lederskab og selvudvikling.

Vi gør det, vi er bedst til.

Vi formidler på eventyrlig vis ’kompliceret’ viden i børnehøjde – alt sammen principper, som er velafprøvet på os selv og Susannes tusindevis af klienter.

Det er ren og skær hverdagsmagi.

Men, det er endnu ikke almindelig kendt viden og praksis.

Ikke hvilke som helst forfattere og illustrator!

(hel-dig-vis)

Det virker nu engang bedst, hvis man selv har ’walked the talk’,
og det lover vi dig for, at vi har.

Eva Ehler

EVA EHLER

Eva har nysgerrigt udforsket sit indre lederskab og arbejdet dybt med sig selv, bl.a. ved at uddanne sig til SoulFlow guide, men også sammen med Susanne. Hendes healende (for dét kan hun også) illustrative ’genistreger’ kombineret med hendes baggrund som skolelærer og sit børnebogsforfatterskab (Hesten, Pigen & snottrolden) er den perfekte ramme for at formidle det eventyrlige univers, som eksisterer indeni og udenfor Eva. Dét er aldrig kedeligt, og børn elsker det. Selv har hun 2 af slagsen.


Susanne

SUSANNE FRANDSEN

Udover at holde transformerende foredrag om emnet for voksne i og udenfor organisationer i DK og internationalt, har Susanne også skrevet bogen ’Direktørmanualen – ledelse fra hjertet’ – budskabet er det samme som med ’Sia & Den magiske sten’ – bare i voksenhøjde. Hun har haft tusindevis af 1-1 gennembruds sessioner med primært voksne i og udenfor organisationer, men også flere og flere børn. Også hun er en powerfuld healer. Som mor til 3 børn kender hun nemlig også en del til det. Hun er ’vokset op’ i erhvervslivet, men erkendte, at alle problemer i individer og organisationer (ja faktisk i hele verden) stammer fra ubalancer i det personlige lederskab og søger nu at samskabe Himlen på Jorden med andre med samme livsformål.

Det er sjældent, at en selvudgivet børnebog sælger 300 eksemplarer de første 4 uger.


Men, det gjorde vi med ’Sia & Den magiske sten’. Det er vi ret stolte og taknemmelige over – det vidner om et stort behov.Når du lige om lidt bliver en del af Himmelhelt ’triben’ og investerer i denne nye, sjove og populære børnebog, hvor du får en ny forståelse og redskaber til at skabe glade og trygge børn & voksne, så sender vi dig ASAP en fin pakke med en opløftende himmelhelthilsen til modtageren.


Husk også at gå ind på vores Facebookside: ’Himmelheltene – et magisk univers om personligt lederskab i børnehøjde’, så du får det hele med. Der er masser af trylletips og -tricks til dig, der vil lære at mestre livet på en let og glad måde.

 

Du får også:

 

 • Muligheden for at downloade udvalgte gratis s/h illustrationer på evaehler.dk, så dit barn (og du) kan farvelægge dem og dermed forankre budskaberne på celleplanet gennem at få det gennem hånden – det er nemlig på dén måde, at vi ’begriber’ nye begreber.

 • Muligheden for at købe malebogen og såmænd også din helt egen magiske sten og tilhørende tusser. Her putter du alt dét i, som du er taknemmelig for i livet fra dagen, der er gået. Alt er nemlig energi – og ’where attention goes, energy flows’, så taknemmelighedsmusklen er god at træne dagligt, da det er den følelse, der har den højeste vibration. (Dét kan I læse meget mere om i bogen). Gør det evt. til et dagligt putteritual, der løfter dit barn og dig til nye højder.

 • Muligheden for, at vi skriver en personlig hilsen til dit barn/barnet.

Sia og Den magiske sten + Malebog samt

Hesten Pigen og Snottrolden + 1 x Dialogisk guide