Webshop

Creative Soul Mandalas Flowers | alle aldre

149,00 kr.

Malebog

Alder: Alle aldre
32 mandalaer samt en intro til at blive kreativ med mandalaer og 32 inspirerende citater. Der er kun trykt én mandala på hver side.
Bogformat: 21 x 27 cm

Unik håndtegnet mandala malebog – Find ro og kreativt flow

Denne malebog indeholder håndtegnede mandalaer med blomster som tema, ledsaget af inspirerende citater. Tegningerne er skabt med kærlighed til alle aldre, og det er mit håb, at du vil finde glæde og kreativt flow, når du farvelægger de unikke mønstre og lader din kreativitet blomstre.

Farvelægning af mandalaer er en velkendt metode til at skabe ro og mindske stress. Ved kun at farvelægge udsnit af mandalaerne vil du desuden opleve, at presset for at skabe noget perfekt mindskes. Dette fremmer kreativt flow, og farvelægningen føles mere varieret og interessant, fordi gentagelsen af mange ens felter er reduceret.
Tag dine farver frem og oplev roen og glæden ved processen

Kilde: Dr. Nicola Holt fra University of the West of England

Jung mente, at skabelsen af mandalaer tilbød en “sikker tilflugt for indre forsoning og helhed”, der skabte et helligt rum, hvor vi kan invitere Selvet. Han bemærkede også, at skabelsen af mandalaer havde en beroligende og fokuserende effekt på hans patienters psykologiske tilstande. Jeg har personligt observeret dette som værende sandt, når jeg selv har tegnet og farvelagt mine egne mandalaer.

Roser til Creative Soul Mandalas malebogen <3

Elisa Bøgebo


Jeg bruger min bog på den måde, at jeg maler sammen med dem, der besøger mig. Der opstår dybe samtaler eller en følelse af ro, selv med folk, hvor vi ikke taler samme sprog. Man skriver navn og dato på den, man er i gang med. Man kan også skrive et digt eller en hilsen hele vejen rundt i kanten. Det bruger min veninde fra Litauen, og det er meget inspirerende. Man ser ind i sig selv i stedet for, som mange gør, når de ser på mobilen og fjerner sig fra sig selv og andre. Jeg er mor til seks børn. De to ældste maler mandalas og fordyber sig i det. Det er meget vigtigt for dem, at bogen er smuk, da de ligger fremme i deres afbalancerede hjem, men de er også voksne nu. De andre maler på deres egen alderssvarende måde.

Mor og datter bogdragerne


Vi alle tre elsker at male mandalas og fordybe os. Nogle gange sammen, andre gange alene, mens vi måske lytter til musik (f.eks. meditativ og dejlig musik) eller en lydbog. Det giver en dejlig ro at sidde og være kreativ med denne håndtegnede og meget veludførte mandalas malebog. Den er afstressende, hjælper mod tankemylder, og vi glædes over resultatet gennem hele processen. Man kan gøre det uperfekte perfekt!
 

Pernille Wulff


En slags aktiv meditation med et fokus (citaterne), indre rejse (hjulpet af musikken) og en oplevelse af at have skabt noget smukt og symmetrisk (jeg bruger farverne symmetrisk). Noget bliver “helt” og færdiggjort. Den er særlig god, hvis man har modstand på at “lave ingenting” for at tage sig af sig selv.

Maria Bøhm Nielsen


Jeg glemmer tiden og har det skønt. Hovedet bliver ryddet for tanker og roen indfinder sig. Papiret er tykt og lækkert og jeg kan bruge både tuscher og farveblyanter. Tegningerne er perfekt uperfekte lavet i hånden med masser af kærlighed og intention. Fantastisk metode til indre ro og kreativitet. En kæmpe anbefaling herfra!!