"Hesten, Pigen og Snottrolden får 5 gyldne stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 WOW en fantastisk børnebog om venskab, hjælpsomhed, glæde og det at turde udfordre sig selv og springe ud af sin tryghedszone. De gode forslag til dialogisk læsning er genialt lavet, det giver eventyret endnu mere dybde. Vi kan varmt anbefale denne skønne bog hvor du kan få en hyggelig læseoplevelse sammen med dit barn." 

Tulle Sølyst Jeberg. En rejse i børnhøjde

2000

har allerede købt bogen

"Hesten, Pigen & Snottrolden” er den fineste fortælling om venskab, længsel og mod - charmerende fortalt med humor, i børnehøjde. Handlingen inviterer til dialogisk læsning, hvor børnene kan komme i kontakt med deres fantasi, refleksion, undren og værdier og historien kan perspektiveres til deres egen hverdag og liv - og livets små og store spørgsmål.”
Eva Andrea, forfatter og spirituel lærer.

Bogroser

SFO & Indskolingsleder


En genial bog. Vi har brugt den ved skolestarterne. Den lægger op til mange gode snakke 💜

Tulle Sølyst Jeberg. En rejse i børnhøjde


Hesten, Pigen og Snottrolden af Forfatter og illustrator Eva får 5 gyldne stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 WOW en fantastisk børnebog om venskab, hjælpsomhed, glæde og det at turde udfordre sig selv og springe ud af sin tryghedszone. De gode forslag til dialogisk læsning er genialt lavet, det giver eventyret endnu mere dybde. Vi kan varmt anbefale denne skønne bog hvor du kan få en hyggelig læseoplevelse sammen med dit barn.

Liv Sivebæk


🌟🌟🌟🌟🌟
Hesten, Pigen og Snottrolden er mere end bare et børneeventyr. Det er mest af alt en fortælling om venskab, loyalitet og at forfølge sine drømme. Eva Ehlers farverige illustrationer giver det lidt utraditionelle univers et magisk pust, og man efterlades med en glad følelse i maven ved slutningen. Samtidig ved man, at det ikke er slutningen... at eventyret vil fortsætte i det uendelige i al dets magi. Hesten, Pigen og Snottrolden er en fortælling, der er som skabt til højtlæsning. Der er alle muligheder for at bruge fagter, lave stemmer og bruge lidt drama i sin fremførelse af de magiske væseners rejse.

Marie Bernet


🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg købte bogen og efterfølgende blev det meget hurtigt yndlingsbogen herhjemme. Fortællingen er gribende/spændende og de smukke tegninger (som forfatteren selv har tegnet) er fortryllende. - vi er VILDE med den og håber på en efterfølger.

Cecilie Booeris Jensen, pædagog


🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg stod og snakkede med en dreng jeg var pædagog for i SFO’en. Vi kom ind på hvilke bøger han fik læst som godnat læsning, hvortil han svarede “jeg får læst min yndlings bog, hvor der er en rigtig grum trold, som skyder med snot”. Jeg spurgte ham, hvorfor lige netop den bog var hans yndlings, hvortil han svarede “jeg synes bare den trold er så sjov og uhyggelig!”. Så selvom Ipads og lynhurtige computerspil fylder meget børns hverdag, kan eventyrsbøger altså stadigvæk gøre indtryk og fange børns interesse og det må man sige at Pigen, hesten og snottrolden har gjort!

Linda Maria Csösz-Erdei, sangerinde & psykomotorisk terapeut


🌟🌟🌟🌟🌟
Hesten, Pigen & Snottrolden” er den fineste fortælling om venskab, længsel og mod - charmerende fortalt med humor, i børnehøjde. Handlingen inviterer til dialogisk læsning, hvor børnene kan komme i kontakt med deres fantasi, refleksion, undren og værdier og historien kan perspektiveres til deres egen hverdag og liv - og livets små og store spørgsmål. Som læser og lytter drages man ind i det fine spirituelle univers der danner ramme om fortællingen og man tryllebindes af bogens smukke tegninger. Jeg kan varmt anbefale bogen til børn og barnlige sjæle der elsker en god historie, hvor man kommer med på en rejse og et spændende og magisk eventyr. 💖

Christina Lorentzen, Lærer i indskolingen


🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg har med stor glæde, brugt Eva Ehlers fantastiske børnebog, Hesten, Pigen og Snottrolden, som højtlæsningsbog for min daværende 2. klasse. Under oplæsningen havde jeg valgt at supplere med genstande til at underbygge, dramatisere, og dimensionere med, så som en lille flaske med lyslilla glimmer ( tryllestøv), en stor glasprisme ( den pigen har i historien) mm... altsammen noget der kan skaffes nemt og billigt😊👍🏻

Jeg arbejdede dialogisk, og efter uafbrudt 1. gangs oplæsning, arbejdede vi på klassen videre dialogisk, hvor vi dykkede ned i nogle af de mange flotte og blomstrende ord, der endnu kan være nye for aldersgruppen.

Jeg udprintede og laminerede de billeder fra bogen, der ligger på Ehlers hjemmeside til gratis downloadning, så vi på klassen også kunne komme omkring handlingsbro med start, midte og slutning, hvilket vi gjorde in plenum. Man kunne også vælge, at kopiere denne billede-serie til grupper, og lade dem sætte dem i kronologisk rækkefølge, hvorefter man på klassen kan finde frem til det korrekte sammen. Børnene farvelagde også de tilhørende malebogssider, og nød det meget.

De var nu toptunede til at bevæge sig ud som små forfatterspirer i deres egen kommende fantastiske fortælling🧚🏻‍♂️🧙‍♀️🧞‍♂️🐉

Inge Temple

Facilitator, forfatter og coach


🌟🌟🌟🌟🌟
Kan vi læse den igen mor? - er Mollys standard bemærkning når vi læser i Hesten, Pigen og Snottrolden. Som vi efterhånden har gjort nogle gange allerede! Historien lukker os ind i en skøn fantasiverden og med de smukke illustrationer får vi sammen muligheden for at udforske og opdage. Molly elsker bogen - og det gør mor også!

Lars Bach Hansen


🌟🌟🌟🌟🌟
Vores børn har længe haft Disney Frost som deres yndlings godnathistorie. Men efter at vi har fået Hesten, pigen og Snottrolden, er det blevet mine pigers yndlingslæsning. De er 4 og 7 år gamle.

Tal med dit barn om venskaber og mod

Måske ønsker du mere end bare en hyggelig læsestund med dit barn?

Måske ønsker du at styrke dit barns ordforråd, og en forståelse af det at være venner?

Det kan være at du ved, at det er vigtigt at turde livet, turde eventyret og forfølge sine drømme. Det kan også være, at du stadig ville ønske at du turde, for du tror dybest set på at børn har brug for at bevare deres fantasi, så de motiveres til at tænke kreativt og se verden som et sted fuld af muligheder og vidundere.

Hvem vil ikke gerne inspirere sit barn til at drømme stort og udforske verden med nysgerrighed?

Måske har du allerede fokus på at udvikle dit barns fantasi og kreative tænkning. Men, måske mangler, du en bro, du som voksen kan bruge i formidlingen af din visdom til dine og andres børn.

Hvordan kan du gøre dette? Hvordan giver du disse redskaber videre til dit barn, så I kan lære at mestre livet med lethed - sammen?


Men, hvor kan DU få disse redskaber uden at tage en professorgrad i børnepsykologi og eventyrfortolkning? Der er ikke en facit liste. Men du fornemmer, at det er vigtigt.

Måske i virkeligheden dét vigtigste at lære, fordi så kommer resten meget lettere. Glade børn, lærer nemmere og tør mere.

 

Du har hørt om eventyr, har måske selv fået dem læst som barn, men ved du at eventyr kan være en nøgle til at lære børn at mestre livet? Og hvordan samtaler du med dit barn om det?

Måske ved du allerede dette, man hvad nu hvis du ikke gør? Hvordan samtaler du egentligt med dit barn om en bog og bogens billeder?

Her er der hjælp på vej

Til "Hesten, Pigen og snottrolden" er der lavet en dialogisk guide. Med denne guide i hånden, kan du nemt og naturligt fremme dit barns kommunikative færdigheder, fantasi, og forståelse for verden. Oplev hvor sjov det er, at dykke ned i eventyret sammen og skabe meningsfulde samtaler med dit barn. I har noget sammen og får et fælles sprog.


for livet er et eventyr! - spring ud i det med børnebogen Hesten, Pigen og Snottrolden
- og forestil dig glæden og spændingen, når dit barn får mulighed for at bringe historien
til live i malebogen, gennem farver og kreativitet.

Særligt pakke tilbud.
Bog og malebog 249,-
Spar 49,- kr.

Køb bog og malebog her - i særligt pakketilbud spar 49,- kr

 

"Læs den igen mor!"

Hvorfor overhovet fortælle eventyr og hvad skal det gøre godt for?

Når vi ved at tingene ender godt, kan vi slippe paraderne, børnene kan slappe af og det kan forældrene også. De ved at når de tager en børnebog i hånden, så ender den godt. At ende godt betyder at der er håb uanset hvad og det vi vil give videre til vores børn.

Håb og troen på at man ved egne evner nok skal klare verdens udfordringer selvom man, måske møder en farlig snottrold og bliver bange. Og at der altid er hjælp at finde.

Mange psykologer herunder den jungianske psykolog, Marie Louise Von Franz, er i dag enige om at eventyr giver et positivt bidrag til barnets psykiske vækst.

Eksperter er eninge om at eventyr  kan ses som en forberedelse på voksenlivet og at følgerne for børn, der ikke har mødt angsten og sorgen i eventyrene er, at de møder den uforberedet i livet.

Tør du møde livet, kan du håndtere udfordringer?

<p class="big">Børn forstår billeder helt ubevidst om den skabes i tekst eller billeder.</p>

<p class="big">Det er det vi kan bruge eventyret til, at skabe fortællinger der er opbyggelige for os.</p>

<p class="big">I eventyr kan vi møde udfordringer der forbereder os på livet. Og hvad kan snart være en større udfordring end at møde en Sbottrold?</p>

<p class="big">Og når vi har mødt disse udfordringer har vi fået redskaber vi kan tage med os i livet.</p>

 

 

Ud fra bogen kan man fx samtale om, hvordan bliver man venner?

<p class="big">For nogle børn kan det være svært at finde venner.<p>

<p class="big">Hvordan gør man?<p>

<p class="big">Hvad siger man til hinanden?<p>

<p class="big">Hvad vil det sige at have en ven?<p>

<p class="big">Hvornår er man en god ven?<p>

 

 

Jeg har en god og en dårlig nyhed til dig,


Den gode først:


Faktisk er det enkelt.

 

Der findes en masse eventyr, som kan vise dig og dit barn og børn omkring dig, vejen til at klare livets udfordringer.

 

Og så den dårlige:

De fleste eventyr gider børnene ikke at få læst igen og forældrene keder sig når de læser op.


Når alt kommer til alt, er en god børnebog, den man gerne vil læse igen og igen..


Der findes eventyr, som børn og voksne i fællesskab kan bruge for at skabe mere kendskab til de udfordringer vi kan møde i livet.


Der findes faktisk en super god børnebog med masser af anmelderroser skrevet med netop dét formål at skabe gode hyggestunder og dialoger imellem barnet og den boksne. En bog som ved fælles hjælp kan højne bevidstheden om venskaber, mod og det at turde livet i børnehøjde - pakket ind i et fængslende eventyr, der gør det hele til en leg.

 

Opslag fra bogen

 

 

I Himmelhelt Universet viser vi dig - med eventyret om Hesten, Pigen og Snottrolden, at livet er et eventyr og at du skal turde at springe ud idet. OG, at man en god ven, kan alle udfordringer overkommes, selv fæle snottrolde.

 
  • Værdien af venskaber.

  • Indblik i venskabets styrke og betydning.

  • Man skal turde af følge sine drømme og udforske verden med nysgerrighed.

  • Det er nemmere at være modig når man har en ven.

  • At vanskeligheder kan overkommes med lidt magi og fantasi

Og ikke kun det:

Når du kommer ind i vores univers kan du også …

 

  • Få adgang til udvalgte gratis sort/hvide illustrationer fra bogen på evaehler.dk, som dit barn kan farvelægge og på den måde forankre bogens budskaber i det fysiske.

  • Købe alle illustrationer i den tilhørende malebog i god kvalitetspapir, der kan afrives og sættes op på barnets værelse eller på køleskabet – igen med det formål, at ’repetition is King and Queen’.

  • Følge os på Facebooksiden: ’Himmelheltene – et magisk univers om personligt lederskab i børnehøjde’, hvor vi deler en masse om netop dét. Du finder også videoer, der taler til dig som voksen, så du kan opnå en endnu dybere forståelse.

  • Læse blogs på himmelheltene.dk om vigtige emner om dét at mestre følelser og tanker. For når vi ved bedre, kan vi gøre bedre.

  • Få ideer og inspiration til at lave dine egne magsike sten.

Forestil dig, hvor fedt det at tage på en eventyrlig rejse sammen, ind i et magisk univers, hvor drømme kan blive til virkelighed.

Følelsen af at, åbne verden og give mod til at tro på sig selv, at turde mere, så vi tør udforske det ukendte
- især sammen med en ven.

Dét giver harmoni og ro til alle.

Og tro os, når vi siger:
Det er ikke kun en historie; den kan være er en oplevelse, der kan vækker glæde, nysgerrighed og et ønske om at udforske. Den er perfekt til højtlæsning og tilbyder et magisk rum, som både børn og voksne kan dele og nyde sammen.

 

Bogen vil være alle pengene værd for …

 

 

    • 1. Dig, der er forælder.100%
    • 2. Dig, der er bedsteforælder.100%
    • 3. Dig, der omgås børn i dit professionelle liv som lærer eller pædagog.100%
    • 4. Dig, der ønsker at styrke dit barns fantasi og styrke dets mod på verden.100%
    • 5. Dig, der vil give en gave med mening til en børnefamilie i din omgangskreds..100%

Ikke hvilke som helst forfatter og illustrator!

(hel-dig-vis)

Det virker nu engang bedst, hvis man selv syntes livet er et eventyr og mener at alle børn som voksne børe være helten i eget liv.

 

Eva Ehler

EVA EHLER

Har en dyb interesse for eventyr og eventyres arketypiske sprog. Hun siger "Mennesket har altid brugt fortællinger, myter og eventyr til at lære nye generationer om vores værdier og idealer. Eventyr er ikke bare historier; de er kort til vores indre verden. De forbereder os på at træde ud i det ukendte, og ruster os til at blive helte i vores eget liv. Når børn lever sig ind i eventyrene hjælper det med at erkende hvem de selv er og hvordan de passer ind i verden."

Eva har nysgerrigt udforsket sit indre lederskab og arbejdet dybt med sig selv, bl.a. ved at uddanne sig til healer og SoulFlow guide. Hendes healende (for dét kan hun også) illustrative ’genistreger’ kombineret med hendes baggrund som skolelærer og sit børnebogsforfatterskab er den perfekte ramme for at formidle det eventyrlige univers, som eksisterer indeni og udenfor Eva. Dét er aldrig kedeligt, og børn elsker det. Selv har hun 2 af slagsen.

Hun har nu udgivet en række af børnebøger og malebøger, både til børn og voksne og er medforfatter til bogen "Sia og Den magiske sten" der nu er blevet til en bestseller.

 

Sia og Den magiske sten + Malebog samt

Hesten Pigen og Snottrolden + Malebog + 1 x Dialogisk guide til Hesten, Pigen og Snottrolden.