Sammen har Eva Ehler & Susanne Frandsen skabt Himmel Heltene - et magisk univers om personligt lederskab i børnehøjde.

Med en ny type af børnebøger og hele himmelheltuniverset ønsker vi at bidrage med værktøjer, der kan styrke barnet og dets forældre i personligt lederskab.

Vi skaber et rum for meningsfulde samtaler, børn og voksne imellem, igennem nye begreber og visuelle udtryk, der skaber en fælles referenceramme.

Sia og Den magiske sten er den første bog i en serie af fortællinger, der hviler på den nyeste videnskab om hjerne, hjerte, epi- genetik og kvantefysik omsat til personligt lederskab i børnehøjde. Vi søger at formidle budskabet ud fra en holistisk tilgang til livet.

Du kan læse mere og følge universet på www.himmelheltene.dk og på Facebook: Himmelheltene - et magisk univers om personligt lederskab i børnehøjde.

Den første bog Eva har lavet er børnebogen Hesten, Pigen og Snottrolden, der er en smukt illustreret bog med en eventyrlig handling om venskab og det at turde at springe ud i livet, for børn i alderen 4-10 år. Sia og Den magiske sten er min anden bog og er skabt i samarbejde med susanne frandsen i Himmel Helt universet. Hertil er lavet en malebog hvor bogens visdom kan forankres. Flere bøger er undervejs og målet er at skabe fortællinger der åbner for livets magi, udvider læserens univers og formidler den visdom som vi alle kan lære af i livet. Jeg søger at skabe bøger der åbenbarer, sanses, overrasker og skubber til eksisterende forestillinger, fortællinger der kan gøre en bare en lille smule klogere på livet.

Livet er et eventyr - Spring ud i det!
Kærlig hilsen
Eva