SoulFlow

Vil du frisætte dit liv?


For mig personligt har SoulFlow været den største øjenåbner til min egen indre eventyrlige verden og visdom, som jeg ikke vidste fandtes. Jeg har fået de vildeste udsigter til indsigter, og det har været en eventyrlig tilgang til åbningen af min egen kreativitet og livsudfoldelse. SoulFlow passer som en manglende brik ind i mit liv og i alt, hvad jeg gør og tænker, derfor har jeg også taget uddannelsen som SoulFlow guide.

Lær at samarbejde med dig selv.


Du kender helt sikkert til at være fanget i mønstre, som forhindrer dig i at være alt det, du har mulighed for at blive. Hvad nu, hvis der fandtes en vej ud af ”fængslet”, som var radikalt påskønnende, accepterende, kærlig, glædesfyldt og indsigtsfuld?

SoulFlow er en enkel og dyb metode til at kontakte din underbevidsthed, at lære dit indre landskab at kende og til at forstå, hvorfor du har det, som du har det. Kort sagt er SoulFlow en metode, der kan være med til at frisætte dit liv.

Når man har en problematik, er det nemmeste at tale udenom eller værre endnu - at fortrænge den. SoulFlow er den enkle og direkte vej til at tale rent med det i dig, der er brug for at blive set og måske transformeret.

Du ved det måske ikke, men du rummer i dit indre, et fantastisk univers, et indre liv i form af forskellige bevidsthedstilstande, der kan føres en levende dialog med. De er porte til dig selv og dér, hvor du kan møde det i dig selv, som venter på at blive forløst. Et møde, hvor fantasien er dit stærkeste værktøj, og du vil opdage, at den aldrig er vilkårlig.

Dine indre potentialer er kolossale, og de venter blot på at blive hørt, set og transformeret. SoulFlow møder ALT i dit indre med en radikal påskønnelse. Det vil sige, at alt i dig, uanset hvor mørkt, grimt eller forsømt det umiddelbart kan synes, bliver mødt med et varmt hjerte. Her er der intet, der er forkert eller skal korrekses. Det er her, hvor hjerne og hjerte kan lære at arbejde sammen, og du endelig kan finde hjem til dig selv.

Hvad sker der i en session?


Som SoulFlow guide er det min opgave at skabe et mildt imødekommende rum, hvor dit indre endelig kan blive hørt. Dette helhjertede møde kan udrette mirakler i forståelsen af dig selv og din væren i verden. Der vil være en samtale både før og efter guidningen.

Processen er meditativ, mild, blød, varm, lys og imødekommende. Der kræves ingen særlige forudsætninger, udover en åbenhed for det spirituelle. Metoden kræver, at du er rimeligt velfungerende. Jeg er ikke uddannet psykoterapeut, og arbejder ikke med svær afhængighed.

Hvor lang tid tager det?

En session tager 90 min (1,5 time) og vil foregå Vestergade 49, Aarhus C, eller online efter aftale med mig.

Kontakt/aftale

Skriv til mig på mail: eva@ehler.dk - for at aftale nærmere.

Betaling

Pris: 950 kr. pr. session. Prisen er inkl. moms.

Betaling sker senest 3 dage før konsultation på Nordeabank 1917-6277382154 eller på MobilePay 3751RF (SoulFlow v/Eva Ehler). Husk at angive navn og ”SoulFlow”.

Aflysning

I tilfælde af aflysning, skal det oplyses senest 3 dage før konsultation, hvis pengene skal returneres, med mindre, der er tale om særligt tungtvejende grunde.

Om metoden

SoulFlow-metoden har tråde til Roberto Assagiolis Psykosyntese. Derudover har den, helt uafhængigt, fællestræk med IFS – Internal Family System i forståelsen af delpersonligheder. I Danmark er SoulFlow-metoden videreformidlet via Søren Hauge. (www.sorenhauge.com)
Min interesse for eventyr og dets arketypiske sprog har gjort at det, for mig, har været naturligt at tage en SoulFlow uddannelse. Som SoulFlow guide, lærer jeg andre at kommunikere med deres ubevidste sider for på den måde at frisætte deres liv. For mig er SoulFlow en måde at få et direkte blik ind i sig selv og en dyb følelsesmæssig forbindelse til sig egne indre vilde, smukke, kærlige natur og ikke mindst handlekraft.

SoulFlow er en healingterapeutisk metode og har for mig personligt været en eventyrlig åbner til min egen kreativitet og til en åbning af skattekisten der indeholder min potentialer.

Hvad er mest specielt på min egen SoulFlow rejse?

Hvad har SoulFlow betydet for mig og skal man frygte sine egne dybder? Eller er ens ubevidste i virkeligheden et sted der rummer nøglen til dyb healing og transformation?

Se og hør den fine samtale jeg har med Søren Hauge i videoen her.

Anbefalinger


Ingrid Riis


At nænsomt blive guidet af Eva ind i underbevidsthedens univers, er at forstå sig selv og de mønstre man kommer af, helt på ny… vi griner sammen og Eva deler kærligt ud af sin egen finurlige proces og jeg føler mig i trygge hænder. Der skrælles nænsomt af de sårbare lag og jeg er taget hjem fra Eva med lys og kærlighed indeni og med mod…. Mod til at dykke endnu længere ind i mit eget eventyr sammen med Eva…. Hun får den bedste, største og kærligste anbefaling herfra…..🙏🏻♥️

Christina Ea Lee Mogensen


Jeg har været på en magisk soul flow rejse i dag, og vil give de største anbefalinger videre. Eva har været den bedste pilot til at flyve mig afsted på en meditativ rejse ind i mit sjæls lys. Når jeg skriver pilot, så er det fordi at Eva har en helt særlig evne til at tage dig kærligt ombord på en magisk rejse, ind dit sjæls univers. Jeg oplevede at komme ind til mit indre univers, hvor alt er mulig og jeg fik svar og nye indsigter jeg kan tage med i min bevidsthed fremover. Til slut har Eva en evne til at se rejsen oppe fra og på den måde hjælpe med at lande rejsens oplevelser, så den giver en ny indsigtsfuld mening, som jeg kan tage med mig i hverdagen ❤️ Vil du på en magiske rejse hvor du kommer i kontakt med glemte skatte tilbage i et indre glemt univers, vil jeg på det varmeste anbefale dig at tage på en rejse med Eva som din pilot på en soulflow rejse ❤️🌟✈️🗝💗 Af hjertet, Tak for den smukke rejse, Eva🙏💖

Sine Baggesen


Det har været rigtig spændende at have Soul Flow sessioner hos Eva. Jeg har mødt nye sider af mig selv og generelt opnået større bevidsthed om hvem jeg er og hvad det vil sige at være mig. Desuden har Eva hjulpet mig med et traume, som jeg havde fortrængt. Dette har givet mere overskud, da traumet er blevet forløst gennem Soul Flow. Forløsningen af traumet har frigivet kreativ energi, som jeg har kunnet bruge i mit arbejde.” Endelig har Eva og jeg arbejdet med at sætte mål. Dette har været meget nyttigt for mig. Jeg føler nu, at jeg takket været Eva og Soul Flow, går ind i en fase hvor jeg forholder mig mere voksent til tilværelsen og tager mere ansvar for mit liv.


Det har været virkelig givende, at mødes med Eva i SoulFlow universet.
Eva holder rummet med stort nærvær, varme og kraft, så der er plads til alt, hvad der vil ses❤️
Mine varmeste anbefalinger!

Tina Post Aagaard


Jeg er SÅ klar til en 3. gang og for mig er det fuldt ud lige så godt virtuelt som fysisk!! Jeg har det rigtig godt med seneste session selv om den var barsk og den pusler lige så stille i baggrunden! Og du er fantastisk som guide!! Synes det var endnu bedre denne gang end den første ❤️❤️

Hanne Larsen


Kære Eva, Tusind – tusind tak. Vi skulle kigge på et gammelt mønster, som jeg havde på fornemmelsen af gik tilbage til da jeg var en lille pige på 3 år.

Det var ikke helt ved siden af, og du guidede mig til at tage hende ind i hjertet, det var simpelthen så smukt.

Jeg følte en helt fantastisk lethed efterfølgende, og havde det helt fantastisk skønt i hele kroppen, og har det stadig.

Anden i starten af januar mødtes vi på Skype, det var faktisk også en rigtig god oplevelse.

Det var en helt anden oplevelse, ingen tårer denne gang, men det blev oplevelsen bestemt ikke mindre af.

Kan kun sige det er en skøn behandling, hvor man selv er med i hele forløbet, og det er helt utroligt, at kroppen og ikke mindst sindet kan slippe så hurtigt.

Kan kun sige at hvis du går og tumler med noget, så skal du give dig selv den oplevelse, at kunne slippe så hurtigt, og ikke mindst så er Eva et skønt menneske, der lynhurtigt formår, at give dig tryghed og tillid til processen.

Kærlige hilsner Hanne

Tina Skånvad


Kære Eva. Det var en smuk og hård process, som var meget indsigtsfuld :-) Allerførst så var jeg DØDTRÆT både resten af lørdagen og om søndag. Det er dælme hårdt at aktivere hele systemet. Sjovt nok så har jeg ikke haft så mange smerter i hele kroppen efterfølgende.

Noget faldt så smukt på plads i mig i vejen mod at tage mig anderledes af mit indre barn, end jeg har gjort tidligere. Mit hjertet har vist åbnet sig mere og jeg har været ekstra følsom på nogle områder og ekstrem vred/irritabel på andre måder.

Jeg er klar over, at jeg kan gå med det mod den voksne kvinde i mig gik med, når det handler om børn.

I det hele taget har mod og manifestation fra hjertet nok præget min uge. Jeg spurgte f.eks. straks til andre arbejdsvilkår og blev mødt med stor forståelse og løsningsforslag ✨