Livet er et eventyr...

Som kunstner, grafiker, illustrator og forfatter er det mit mål at skabe fortællinger der åbner for livets magi, som åbenbarer, sanser og overrasker.

Bøger
Et stærkt venskab

»Hesten, Pigen og Snottrolden« er fortællingen om den grønne hest, der føler sig fanget i sin dal og længes efter verden udenfor. En dag kommer en pige forbi, og det umage par bliver de bedste venner. De tager på eventyr sammen og kommer ud for vilde og livsfarlige strabadser.

Til bogen kan gratis downloades tegninger til at farvelægge. Der er også lavet en gratis guide til dialogisklæsning med dit barn. Du finder det hele under menupunktet "Ekstra" eller ved at klikke her.

SE MERE OG KØB BOGEN HER
"Kan vi læse den igen mor"? - er Mollys standard bemærkning når vi læser i Hesten, Pigen og Snottrolden. Som vi efterhånden har gjort nogle gange allerede! Historien lukker os ind i en skøn fantasiverden og med de smukke illustrationer får vi sammen muligheden for at udforske og opdage. Molly elsker bogen - og det gør mor også!

Inge Tempel, mor til Molly 7 år

 
Jeg købte bogen og efterfølgende blev det meget hurtigt yndlingsbogen herhjemme. Fortællingen er gribende/spændende og de smukke tegninger (som forfatteren selv har tegnet) er fortryllende. - vi er VILDE med den og håber på en efterfølger.

Marie Bernet mor til 4 børn

"Min datter Alberte på 7 år er stor fan. Det er jeg faktisk også. Din bog Hesten, Pigen og Snottrolden er simpelthen så flot, og den er en stor inspiration både for mig og Alberte"

Anne Sofie Allerman

Eva Ehler

Jeg er født i Århus og bor nu i Beder 12 km syd for Århus, tæt på skov og strand. Allerede som barn startede jeg med at tegne, og da jeg siden gik på Designskolen i København blev jeg ret facineret af folkeeventyr der førte til et afgangsprojekt omhandlende en eventyrgenerator ud fra traditionelle folkeeventyr. Arbejdet med eventyrene gav næring til et ønske om at lave mine egne eventyr illustreret med flotte tegninger man kunne fordybe sig i og som havde en smuk æstetisk kvalitet.

Jeg kan lide at give det traditionelle eventyr et tvist og min holdning er at forfatteren ikke altid ligger inde med svaret på en fortællings morale. Jeg håber at kunne bidrage med fortællinger der åbner for forunderlige universer som forundrer og bidrager til at gøre livet til et eventyr.

KONTAKT