Om EvaHang til eventyr


Jeg er grafiker, webdesigner, illustrator, børnebogsforfatter & Reiki healer.

Til daglig sidder jeg på Lynfabrikken i Aarhus, hvor jeg driver min grafiske virksomhed Ivimedia. Jeg er idekvinden bag børnebogen 'Sia og Den magiske sten' som jeg har lavet i samarbejde med Susanne Frandsen, og er dén der svinger den store eventyrtryllestav, når historien skal formes. Sammen har vi skabt Himmelheltene. Min baggrund er som keramiker fra Kolding Kunsthåndværkerskole samt designer inden for visuel kommunikation fra Danmarks Designskole i København.

Derudover har jeg taget en læreruddannelse og har læst en halv fleksibel master i IKT og læring samt digitale medier. Jeg har over 15 års erfaring med grafisk design og har undervist i Adobe pakken igennem mange år.

Jeg har en dyb interesse for eventyr og det der især fascinerer mig, er eventyres arketypiske sprog. Mennesket har altid brugt fortællinger, myter og eventyr til at lære nye generationer om vores værdier og idealer. Eventyr er vigtige da de rummer instrukser til vores psykiske udvikling og forbereder os på at gå ud og erobre verden, således at vi kan blive helte i vores eget liv. Når børn lever sig ind i eventyrene hjælper det med at erkende hvem de selv er og hvordan de passer ind i verden.

Læs mere på:
Mine eventyr

Jeg er forfatter og illustrator til børnebogen: 'Hesten, Pigen og Snottrolden' der handler om venskaber og det at turde at springe ud i livet og 'Sia og Den magiske sten', der handler om det at erkende og mestre sine følelser og om hvordan man kan blive tryllekunstner i sit eget liv. Jeg har også lavet modellervoksfilmen “Ædeprinsessen”, der i sin tid er blevet solgt til DR’s B&U.


  • Mail: eva@ehler.dk
  • Mobil: 26233472